Βελτιωμένη εικόνα, παρά την ήττα για ΑΟΝ Αστέρα

Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο ΑΟΝ Αστέρας σήμερα στο φιλικό με τον Άρη Σούδας, σε σχέση με την εικόνα πριν από μία εβδομάδα απέναντι στο ΣΥΝΚΑ.

Μπορεί η Ρεθυμνιώτικη ομάδα να ηττήθηκε με 1-2 από τους Χανιώτες αλλά είχε καλή σε γενικές γραμμές παρουσία απέναντι σε μια καλή ομάδα της κατηγορίας, πληρώνοντας δύο στιγμές αδράνειας της, δεχόμενη δύο τέρματα. Η ομάδα του Ηλία Ασπρομάτη παρατάχθηκε χωρίς τους Μαραθιανό, Παντελακάκη, Δημήτρη και Σαρρή, βρίσκοντας δίχτυα με τον Βελονάκη, ο οποίος είχε και ένα δοκάρι.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΑΟΝ Αστέρα για το φιλικό με τον Άρη Σούδας αναφέρει:

Καλή εικόνα είχε η ομάδα μας παρά την ήττα της με 1-2 από τον Άρη Σούδας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Σοχώρας σήμερα το απόγευμα.

Ο πολύ δυνατός άνεμος που έπνεε ειδικότερα στο α’ ημίχρονο δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων, με την ομάδα μας να έχει δύο καλές στιγμές με Βελονάκη, Ρηγάκη αλλά και 3-4 ακόμη προϋποθέσεις για να απειλήσει τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη η ένταση του ανέμου έπεσε με αποτέλεσμα να γίνει καλύτερο παιχνίδι με τον Άρη Σούδας να ευτυχεί στην πρώτη του καλή στιγμή στο β’ μέρος να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση είχε δοκάρι με τον Βελονάκη, αλλά στο 76’ ήρθε το 0-2 για τους Χανιώτες. Τελικά το 1-2 διαμορφώθηκε στο 82’ από τον Βελονάκη και ενώ στο 88’ ακυρώθηκε γκολ του Πέτρου Κλειδή για την ομάδα μας, ως οφσάιντ.

Φάσεις και γκολ

49’ καλή εκτέλεση φάουλ του Ρότζεν θα απομάκρυνει με δυσκολία ο Συροκάκης.

52’ σέντρα του Μποτωνάκη, ο Παπαθανασίου με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ, 0-1

70’ μπαλιά του Ρηγάκη, ο Βελονάκης πλασάρει σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι του Συροκάκη.

76’ γύρισμα του Ροκάκη, ο Νικολακάκης με πλασέ θα πετύχει το 0-2.

82’ κάθετη του Ρότζεν, ο Βελονάκης θα βρεθεί τετ α τετ με τον Καλαμαρίδη και με πλασέ θα πετύχει το 1-2.

88’ φάουλ του Ρότζεν, ο Π. Κλειδής με πλασέ θα σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης (46’ Α. Παπαδάκης), Πετρίδης (61’ Άννι), Ψυχουντάκης (74’ Εμ. Τζαγκαράκης), Απ. Κλειδής, Αντωνόπουλος (80’ Βλατάκης), Καψαλάκης (61’ Κασσέλας), Σιόρε (74’ Π. Κλειδής), Μπουρνέλης (67’ Γερωνυμάκης), Ρηγάκης, Ρότζεν, Βελονάκης. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ (Νίκος Μαναρώλης): Βροντάκης (46’ Συροκάκης, 72’ Καλαμαρίδης), Νικολακάκης (77’ Σουχλάκης), Βαρδάκης (59’ Λιονάκης), Βουρβαχάκης, Στεφανίδης (67’ Σούλιαρης), Κυτράκης, Τσίγκας (59’ Σελάμης), Ροκάκης (82’ Χρυσός), Δρακάκης (67’ Μιχαλόπουλος), Μποτωνάκης (82’ Φέζγκα), Παπαθανασίου (75’ Ρουσσάκης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *