8 Σεπτεμβρίου 2024

Β. Σταυρουλάκης: Ευχαριστώ, σε γονείς, προπονητές, παίκτες και διοίκηση!

Ο Τεχνικός σύμβουλος του τμήματος βόλεϊ του Αρκαδίου με επιστολή τους ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ανακοίνωση:
«Συγχαρητήρια Εμμανουήλ Παρασκευόπουλε για την επιλογή σου στην Εθνική Παμπαίδων για το Ευρωβόλλεϊ του Μαυροβουνίου. Ως Τεχνικός σύμβουλος του τμήματος βόλεϊ του ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ αρχικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους γονείς του Εμμανουήλ, Ευθύμιο Παρασκευόπουλο και Ευαγγελία Παπαδογιάννη αλλά και τους υπόλοιπους γονείς για την αμέριστη βοήθεια με την παρουσία τους τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες, χωρίς τους οποίους δεν θα υπήρχε και ομάδα. Δευτερευόντως τον προπονητή των αγοριών μας Παύλο Χαραλαμπίδη που με την μεθοδικότητά του, την παιδαγωγική του κατάρτιση αλλά κυρίως με την αγάπη του για τα παιδιά και το άθλημα όλα αυτά τα χρόνια και πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εξέλιξη των αθλητών μας. Έπειτα όλους τους παίκτες του αντρικού τμήματος για την έμπρακτη ομαδικότητα που μας διακρίνει σε όλα τα επίπεδα. Τέλος σημαντικότερος παράγοντας όλων μας η διοίκηση με μπροστάρη και άξιο συμπαραστάτη των τελευταίων 17 χρόνων τον Φώτη Τσιμπούκα ο οποίος έχει αφιερώσει ατελείωτες ώρες από την προσωπική του ζωή για την οργάνωση της ομάδας μας χωρίς ΠΟΤΕ!! να μας χαλάσει χατίρι και φυσικά υποστηρικτή τον πρόεδρο Νίκο Προβιά που με την παρουσία του μας δίνει το κίνητρο να δουλέψουμε για πιο υψηλούς στόχους.»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *