8 Σεπτεμβρίου 2024

Για την πρόκριση σήμερα το Πέραμα με ΟΦΙ

Να συνεχίσει στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θέλει ο Κυπελλούχος Ρεθύμνου, Αστέρας Περάματος, ξεπερνώντας το εμπόδιο του ΟΦΙ σήμερα (15.30) στο «Βουζουνεράκειο».
Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην 2η αγωνιστική της Α’ φάσης, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, το νικητή του Ζευγαριού Ηρακλής Ατσίκης (Λήμνος) – ΑΟ Ζευγολατίου (Κορινθίας). Στον Αστέρα Περάματος, θέλουν να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα από τον Ερμή Ζωνιανών, που τους έφερε στην 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο Κυπελλούχος Ρεθύμνου θα ταξιδέψει σήμερα στην Ιεράπετρα, χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Το τεχνικό δίδυμο των Λυρώνη-Στεφανάκη, δεν υπολογίζει στους Στέφανο Πλαΐτη (μερική ρήξη έξω μηνίσκου), Μιχάλη Φραντζεσκάκη (αιμάτωμα στην μέση και τράβηγμα στον τετρακέφαλο), αλλά και στο Νίκο Δασκαλάκη (για επαγγελματικούς λόγους). Αντιθέτως, είναι πολύ πιθανόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο στρατευμένος Βασσάκης, ο οποίος βρίσκεται στο Πέραμα με άδεια.
Την σημερινή αναμέτρηση στο «Βουζουνεράκειο» ορίστηκε να διευθύνει ο Ηρακλειώτης διαιτητής Γιώργος Ζαχαριουδάκης, έχοντας για βοηθούς, τους συντοπίτες του, Αντώνη Δασκαλάκη και Κώστα Τρουλλινό.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *