8 Σεπτεμβρίου 2024

Για την πρόκριση σήμερα (16.00) με Ηρόδοτο η Επισκοπή

Με στόχο τη νίκη-πρόκριση η Επισκοπή φιλοξενεί σήμερα (16.00) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τον Ηρόδοτο σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Πρόκειται για τον άτυπο τελικό Κυπελλούχων Κρήτης, όπου δίνει ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, όπου θα βρουν μπροστά τους το νικητή του ζευγαριού Κερατσίνι – Ιαλυσός σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού θέλει σήμερα να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Ηρόδοτο του Γιώργου Πετράκη (γιος του Γιάννη Πετράκη) και να πάρει την πρόκριση για την συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Ηρόδοτος κατέκτησε το Κύπελλο Ηρακλείου, κερδίζοντας στην παράταση τον Ρούβα στον τελικό Ηρακλείου και στην προηγούμενη φάση απέκλεισε πάλι στην παράταση τον Κυπελλούχο Χανίων Άρη Βουκολιών εκτός έδρας.

Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο της Επισκοπής είναι πως έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί τα προβλήματα, αφού ο μοναδικός απόντας στο σημερινό ματς θα είναι ο Φώτης Μπάτσι. Ο έμπειρος μέσος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και είναι εκτός πλάνων του σημερινού αγώνα. Αντιθέτως στην διάθεση του Νίκου Κωτσοβού είναι και πάλι ο Γιάννης Ντινιωτάκης που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του. Κανονικά υπολογίζεται και ο Άλμπι Λένγκα ο οποίος δεν έκανε προπόνηση προχθές περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ενώ έχει ξεπεράσει και το τράβηγμα που είχε στον προσαγωγό ο Σάββας Γεωργιάδης και είναι επίσης ετοιμοπόλεμος.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *