16 Σεπτεμβρίου 2024

Γκιουλέας: «Εργαστήκαμε σαν οικογένεια»

Ο προπονητής των παίδων του Ρέθυμνο BC, Γιάννης Γκιουλέας, σε δηλώσεις του για την πρόκριση της ομάδας του στο Final-4 παίδων Κρήτης, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του, ενώ επεσήμανε πως η πρόκριση οφείλεται στην δουλειά των παιδιών και στην καλή συνεργασία μεταξύ, Διοίκησης, αθλητών και προπονητών.

«Πραγματοποιήσαμε μία μεγάλη επιτυχία γιατί η ομάδα μας είχε να βρεθεί σε τελική φάση στο παιδικό πρωτάθλημα 3 χρόνια. Τα πιο πολλά παιδιά παίζουν για πρώτη φορά σε αγώνες τελικής φάσης, αν εξαιρέσουμε τους Μακρυδάκη και Καλαϊτζάκη. Εργαστήκαμε σαν μία μεγάλη οικογένεια, Διοίκηση, παίκτες και προπονητές για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν υποτιμήσαμε κανένα αντίπαλο και δεν τα παρατήσαμε ποτέ ακόμα και όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα που είχαμε στον β’ γύρο, αφού χάσαμε μόνο μία φορά. Κατάφερα να πείσω τους παίκτες μου να είναι σκληροί με τον εαυτό τους για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στην συνέχεια, αναφερόμενος στην τελική φάση έδωσε μικρό προβάδισμα στις Ηρακλειώτικες ομάδες (Εργοτέλης, Ηράκλειο), ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει αρκετά για ένα θετικό αποτέλεσμα. «Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που κράτησε τα παιδιά υγιή όλη τη χρονιά, αφού δεν είχαμε τραυματισμούς για να πάμε πίσω στους στόχους μας. Από εκεί και πέρα δίνω ένα μικρό προβάδισμα στις ομάδες του Ηρακλείου αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *