8 Σεπτεμβρίου 2024

Γκουτζελάς: «Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Επισκοπής στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γκουτζελά, ο οποίος με τις αποκρούσεις του, κράτησε ανέπαφη την εστία του, επιτρέποντας να χαρακτηριστεί «χρυσό» το γκολ του Μπάτσι, με το οποίο οι Ρεθυμνιώτες πήραν την πρόκριση. Ο νεαρός πορτιέρο στάθηκε στην πρόκριση της Επισκοπής στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών, αλλά και για την πίστη που υπάρχει στην Επισκοπή πως μπορούν να τα καταφέρουν με την παραμονή. «Ήταν ακόμη μία νίκη. Ήταν ένα καλό παιγνίδι και όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Εμείς προηγηθήκαμε και μπορέσαμε να κρατήσουμε το 1-0. Από ‘κει και πέρα, κρατήσαμε πίσω.

Τώρα μπροστά μας βλέπουμε μόνο τον Ερμή που είναι ένα δύσκολο ματς αλλά θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα».

Ερωτηθείς ο πορτιέρο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για την απόδοσή του, είπε: «Δεν είμαι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά είχαν καλή μέρα και πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την πρόκριση».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη (έγινε σχετική ερώτηση) και στο κατά πόσο το πιστεύει ο ίδιος και οι συμπαίκτες ότι αυτή η χρονιά μπορεί να σωθεί, τόνισε: «Πιστεύω ότι παιγνίδι με παιγνίδι τον δικαιώνουμε, έχουμε αποτελέσματα, νίκες και όλα τα παιδιά πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Αν δε το πιστεύουμε δεν θα ήμασταν ούτε εμείς ούτε κανένας άλλος έπειτα από λίγο διάστημα εδώ».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *