Γ. Βιδάκης: «Πρόκληση η συμμετοχή μας στην Α2

Ο πρόεδρος του Ν. ΟΠΕΡ, Γιώργος Βιδάκης, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε επιτυχημένη την περασμένη σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα Γυναικών στην ΕΣΠΕΚ. Η νέα χρονιά θα βρει την Ρεθυμιώτικη ομάδα στην Α2, με τον πρόεδρο και το συμβούλιο να εκφράζουν την επιθυμία τους να πετύχουν τους στόχους τους ώστε η ομάδα και το βόλεϊ αυτή της πόλης να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γ. Βιδάκης:
«Μετά από μία απολύτως επιτυχημένη χρονιά, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην κατηγορία των Γυναικών και συμμετέχοντας στους τελικούς Νεανίδων, Κορασίδων και Ανδρών που δεν είχαμε την ευκαιρία να πάμε παραπάνω λόγω covid-19 και διακοπής των αντίστοιχων πρωταθλημάτων, κάνουμε φέτος μία ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Φέρνουμε στον Σύλλογο προπονητές αλλά και αθλητές/αθλήτριες ικανούς και εγνωσμένης αξίας, που έχουν πάντα μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστούν.

Έχουμε μπροστά μας την πρόκληση συμμετοχής της γυναικείας ομάδας του Ν. ΟΠΕΡ στα σαλόνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Θέλουμε να τα καταφέρουμε για το καλό του Ρεθυμνιώτικου βόλεϊ. Γιατί μόνο με τέτοιες διακρίσεις μπορούμε να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη της απήχησης του αθλήματος που εκπροσωπούμε».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *