Γ. Μπονατάκης: «Η μεγάλη προσπάθεια στο Ρέθυμνο θα συνεχιστεί και στην Α2»

Την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες πανηγυρίζει η ομάδα του Ρεθύμνου. Ο ιστορικός σύλλογος της Κρήτης που την τελευταία δεκαετία έχει περάσει από σαράντα κύματα, από το 2018 που μετανομάστηκε σε Νέος ΟΠΕΡ έχει ξεκινήσει την προσπάθειά του για να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες του ανδρικού βόλεϊ.

Πριν λίγες ημέρες το Ρέθυμνο πήρε το εισιτήριο για την Α2 ανδρών από το τουρνουά ανόδου που φιλοξένησε στην Κρήτη, με την αρωγή του Δήμου Ρεθύμνου, της Περιφέρειας Κρήτης και αρκετών χορηγών που στήριξαν το εγχείρημα της διοίκησης του συλλόγου.

«Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2021 και εγώ ήρθα ως προπονητής στην ομάδα του καλοκαίρι του 2022 αλλά ήμουν και παλιότερα στον σύλλογο ως αθλητής. Ήμουν όμως και παλιότερα στον σύλλογο ως αθλητής και σε προπονητικό επιτελείο μαζί με τον Γιώργο τον Λαδάκη και άλλους. Το ξεκίνημα έγινε πραγματικά από το μηδέν» είπε αρχικά ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπονατάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο www.volleyball.gr.

«Τεράστια η προσθήκη του Θάνου Μαρούλη»
Το καλοκαίρι του 2022 δημιουργήθηκε ένα ρόστερ που απαρτιζόταν με αρκετά νέα παιδιά και μερικοί έμπειροι αθλητές, με την προσθήκη του Θάνου Μαρούλη να δίνει άλλον αέρα.
«Στον σύλλογο βρισκόμαστε άνθρωποι που ξέρουμε την ομάδα και τον χώρο γενικότερα. Μαζέψαμε κάποια παιδιά, ήρθαν αθλητές που μετακόμισαν στο Ρέθυμνο για επαγγελματικούς λόγους ή σπουδές και σίγουρα η προσθήκη του Θάνου Μαρούλη ήταν τεράστια. Ένας καταξιωμένος αθλητής με μεγάλη καριέρα και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον αθλητή και άνθρωπο Θάνο.

Είχαμε επίσης τη χαρά να έρθει και ο Βασίλης Κόκκινος στην ομάδα μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Κρήτης και δυστυχώς ήταν ο μεγάλος άτυχος στο φινάλε της σεζόν. Ο τραυματισμός του μας έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Είναι το μοναδικό μελανό σημείο της σεζόν».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *