18 Απριλίου 2024

Γ. Σωπασής και με την βούλα… στα Περβόλια!

Το πρώτο άλμα… στην καριέρα του κάνει ο 19χρονος Γιώργος Σωπασής και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Άρη.

Η ομάδα των Περιβολίων προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Γ. Σωπασή από τον Τάλως Μελιδονίου, κάτο για το οποίο σας είχε ενημερώσει από τις 2 Ιουλίου το Rethymnosports.gr (ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση του Άρη Περιβολίων Ρεθύμνης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η διοίκηση του ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Σωπασή.

Ο Σωπασής αποτελεί την 6η μεταγραφή της ομάδας μας και στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για την συνεργασία του με τον ΑΡΗ:

«Ευχαριστώ τη Διοίκηση τα δυο χρόνια και τον προπονητή του Τάλως Μελιδονίου για τη συνεργασία που είχαμε και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα.. Νιώθω παρά πολύ χαρούμενος που η ομάδα ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ μου δίνει την ευκαιρία να κάνω το παραπάνω βήμα και να αγωνιστώ στη Γ εθνική για αυτό θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο και τον προπονητή Άρη Παπαδάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με θέλουν στην ομάδα τους.. Μέσα από σκληρή δουλειά θέληση και πειθαρχία θα πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα και θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να την βοηθήσω.. Να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά»!! Ο 19χρονος (γεννημένος στις 30/10/2001) αμυντικός μέσος προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στην Α’ ΕΠΣΡ με τον Τάλως Μελιδονίου (έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία της Ε.Α.Π.) και ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων «μικρών». Την περυσινή χρονιά αποτελούσε βασικό στέλεχος του Τάλως Μελιδονίου, κατακτώντας την 3η θέση στην Α’ ΕΠΣΡ. Ο νεαρός αμυντικός μέσος αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια (με 1654’ λεπτά συμμετοχής) στην Α’ ΕΠΣΡ πετυχαίνοντας 1 γκολ, μοιράζοντας 3 ασίστ) στους συμπαίκτες του, ενώ σκόραρε ένα ακόμη γκολ στο Κύπελλο ΕΠΣΡ. Ο Σωπασής αποτελούσε βασικό στέλεχος και των Μικτών ομάδων ΕΠΣΡ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *