Δασκαλομαρκάκης: «Μόνο το ΠΑΟ Αλφάς-Κάλυβος την Δευτέρα»

Περισσότερα προβλήματα από την αναβολή και διακοπή των σημερινών αναμετρήσεων σε Α’ και Β’ ΕΠΣΡ, δημιουργήθηκαν από την παρατεταμένη κακοκαιρία που πλήττει την Κρήτη.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το Rethymnosports.gr οι αναμετρήσεις ΠΑΟ Αλφάς-Κάλυβος, Τάλως Μελιδονίου-Αστέρας Περάματος για την Α’ ΕΠΣΡ, αλλά και Αρκάδι Αγγελιανών-Αγία Γαλήνη, Μέλαμπες-Ασή Γωνιά αναβλήθηκαν, ενώ το παιχνίδι Ασή Γωνιά-Αναγέννηση διακόπηκε στο 48’ (0-0 το σκορ σε εκείνο το σημείο). Όπως ορίζεται στην προκήρυξη πρωταθλημάτων ΕΠΣΡ, παιχνίδια που αναβάλλονται ή διακόπτονται για καιρικές συνθήκες, ορίζονται αυτόματα να διεξαχθούν την αμέσως επόμενη Δευτέρα από την διακοπή τους. Αυτό στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορεί να συμβεί λόγω προγραμματισμένου σεμιναρίου των Ρεθυμνιωτών διαιτητών την Δευτέρα 18/2 στο Ηράκλειο.

Έτσι, η ΕΠΣΡ θα προχωρήσει στον επαναορισμό των αναμετρήσεων εντός 15 ημερών όπως ορίζεται από τον ΚΑΠ, πλην από της αναμέτρησης ΠΑΟ Αλφάς – Κάλυβος, που θα διεξαχθεί κανονικά την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 15.00, με τη μοναδική διαθέσιμη διαιτητική τριάδα.

Για το τι θα συμβεί με τα αναβληθέντα και το διακοπέντα παιχνίδι μίλησε στο Rethymnosports.gr, ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιώργος Δασκαλομαρκάκης. «Λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ημέρες το νησί μας, σήμερα Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, είχαμε 4 αναβληθέντα παιχνίδια, καθώς επίσης και διακοπή του παιχνιδιού στην Ασή Γωνιά. Βάσει της προκήρυξης πρωταθλημάτων, προβλέπετε αγώνες που δεν ξεκίνησαν ή διακόπηκαν να συνεχίζονται την Δευτέρα. Όμως όπως μας μετέφερε σχετικά, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ κ. Γιάννης Χατζημπεκιάρης, οι διαιτητές αδυνατούν να καλύψουν τα παιχνίδια την Δευτέρα, λόγω προγραμματισμένου διαιτητικού σεμιναρίου στο Ηράκλειο, εκτός μίας τριάδας. Αυτή η διαιτητική τριάδα θα καλύψει το παιχνίδι ΠΑΟ Αλφάς – Κάλυβο, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15.00 το απόγευμα της Δευτέρας 18/2, στο γήπεδο της Αλφάς. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια, η Επιτροπή πρωταθλήματος θα επαναορίσει τη διεξαγωγή τους εντός 15νθημέρου, όπως σχετικά ορίζει ο ΚΑΠ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *