20 Απριλίου 2024

Δεν κατάφερε να πιάσει το Μινώταυρο από τα κέρατα

Το Ρέθυμνο Futsal αντιμετώπισε τον Μινώταυρο σε εξ αναβολής παιχνίδι της 13η αγωνιστική της Futsal Super League, γνωρίζοντας την ήττα με 7-5 παρά την μεγάλη προσπάθεια.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι tsoupakis-epipla-stromata-1024x342.jpg

Τα περγαμότα ήταν δύσκολα για τους Ρεθυμνιώτες από το ξεκίνημα της αναμετρήσεις με τον Μινώταυρο να ολοκληρώνει το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ με 4 τερματα των, Φώτη 1’, 7’, Δράμη 3’ και Τσέβη στο 15’. Ωστόσο τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα στο 17’ όταν ο πρώτος ρέφερι «έκλεισε» τα μάτια και ο δεύτερος ήταν μακριά από την φάση, σε πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στο Μερκούρι, κάτι που εκνεύρισε τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα στις διαμαρτυρίες να αποβληθεί ο τερματοφύλακας Τρουλλινός.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube


Στην επανάληψη το Ρεθυμνο Futsal δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να μπει ξανά στο ματς με γκολ των Παπαδάκης (24′) και Μιρέ (27′). Ο Μινώταυρος βρήκε και πάλι το τρόπο να απαντήσει με στα 2 γκολ με τους Φιλίππου (26′) και Παντελάτο (31′) για να γίνει το 2-6.
Στα τελευταία λεπτά οι Ρεθυμνιώτες  έκαναν την αντεπίθεσή τους και με δυο γκολ από τον Μερκούρι στο 36′ και ένα από τον Κυριακόπουλο στο 38′ μείωσαν σε 5-6 κάνοντας το παιχνίδι «θρίλερ» στο φινάλε. Το τελικό χτύπημα από πλευράς Μινώταυρου ήρθε στο 39’ από τον Φιλίππου που διαμόρφωσε το τελικό 5-7.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *