8 Σεπτεμβρίου 2024

Δεν (Χ)αμογέλασε κανείς στο Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι!

Η πρεμιέρα μέσα στα Ζωνιανά άνοιξε για τον Ερμή και την Επισκοπή με το παιχνίδι να τελειώνει στο 2-2.
Απο το το 24′ η Επισκοπή έπαιξε με «10» παίκτες. Το 1-0 έγινε απο τον Λίτσκας με προβολή, στο 45′ ο Βαλαβανόπουλος με πλασέ έκανε το 1-1, Στο δεύτερο μέρος (52′) με πέναλτι ο Βαλαβανόπουλος έδωσε προβάδισμα 1-2 στην Επισκοπή, με τον Κουκούλη στο 77′ να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Το ματς
Στο 7′ από τη βαθιά μπαλιά του Σαρρή, ο ξεχασμένος Κεφαλούκος από αριστερά έκοψε “με τη μία” στον Λίτσκα που από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε 2 μέτρα έξω από την εστία μας.
Στο 24′ ο Κεφαλάς απολβήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Κεφαλούκο.
Ένα λεπτό μετά, από το φάουλ του Γκελοσάνι, ο Λίτσκας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 31′ το σουτ του Λίτσκα που ήταν με καλές προϋποθέσεις πέρασε ψηλά άουτ.
Στο 35′ από ένα εκτελεσμένο πλάγιο, ο Πάτας έπιασε έναν “κεραυνό” με τη μπάλα να προσκρούρει σε σώματα αμυνομένων την τελευταία στιγμή.
Στο 45′ ο Δημητρακούδης ελίχθηκε εξαιρετικά από τα αριστερά, έκοψε τη μπάλα στο β’ δοκάρι, ο Κίτος έπαιξε ακόμη πιο έξυπνα στον Βαλαβανόπουλο όπου εύκολα από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 52′ έπειτα από ένα στημένο για την ομάδα μας, ο Ντότης δέχθηκε ένα λάκτισμα πάνω στη φάση από τον Μπαμπουλάκη εντός της περιοχής με τον κ. Σαμιωτάκη να καταλογίζει την παράβαση και το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλαβανόπουλος ο οποίος ψύχραιμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!
Στο 57′ μετά από εκτέλεση ενός πλαγίου από τον Γκελοσάνι, ο ξεχασμένος Κουκούλης στο β’ δοκάρι με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 70′ από το νέο δυνατό πλάγιο του Γκελοσάνι, ο Σαρρής έπιασε την κεφαλιά με τον Γιαγκιόζη να μπλοκάρει.
Στο 84′ το απευθείας φάουλ του Βιτώρου μπλόκαρε ο Γιαγκιόζης.

Όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Ερμής Ζωνιανών (Κοζανίδης): Χρήστου, Ζερβός (50′ Ρουμπάκης), Γεμιστός Σαρρής, Πλιατσικας, Μπαμπουλάκης, Κεφαλούκος, Αριστεινίδης (58′ Κουκούλης), Λίτσκας (77′ Κωστάκης), Βιτώρος, Γκελοσάνι.
Επισκοπή (Παπαματθαιακης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Μίχος, Κίτος (75′ Σουρνάκης), Κεφαλάς, Πάτας, Ζαχαράκης, Ντότης (78′ Τζωρτζινάκης) Δωματάς (58′ Αζίζι) Βαλαβανόπουλος, Δημητρακουδης.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *