Δηλώσεις Ασπρομάτη, Σιόρε για το Super Cup της Κυριακής (videos)

Η ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021 ανοίγει και επίσημα την Κυριακή (30/08) στο Ρέθυμνο με την διεξαγωγή του αγώνα Super Cup ανάμεσα στον πρωταθλητή ΑΟΝ Αστέρα και στον Κυπελλούχο και «πρωτάρη» στον θεσμό, Τάλως Μελιδονίου.

Ο ΑΟΝ Αστέρας είναι το φαβορί της αναμέτρησης και θέλει να προσθέσει το 5ο τρόπαιο Super Cup στο παλμαρέ του, σεβόμενος απόλυτα το σύνολο από τον μυλοπόταμο. Κάτι που αποτυπώνεται στις δηλώσεις του προπονητή του Ηλία Ασπρομάτη και του αμυντικού-μέσου Δημήτρη Σιόρε, οι οποίες φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, www.neosasteras.gr.

Η ενημέρωση του ΑΟΝ Αστέρα αναφέρει:

Ασπρομάτης & Σιόρε μιλούν για το Super Cup (videos)
Αντίστροφα μετράμε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2020-2021, την Κυριακή (30/8) στις 18.30 το απόγευμα στο γήπεδο Περάματος, για τον αγώνα Super Cup 2020.

Η ομάδα μας ως πρωταθλήτρια Α’ ΕΠΣΡ 2019-2020 θα αντιμετωπίζει τον Κυπελλούχο ΕΠΣΡ 2019-2020, Τάλως Μελιδονίου, στον αγώνα όπου θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο ΑΟΝ Αστέρας επιστρέφει σε αγώνα Super Cup μετά από 14 χρόνια, αφού τελευταία φορά είχε αγωνιστεί το 2006 κερδίζοντας την Ε.Α.Π. στα πέναλτι.

Το μέγεθος και η ιστορία του ΑΟΝ Αστέρα σαν σύλλογος δεν επιτάσσει κάτι άλλο, πέρα από την προσθήκη ενός ακόμη τίτλου στην τροπαιοθήκη του συλλόγου μας, το οποίο εφόσον κατακτηθεί θα είναι το 5ο Super Cup από το 1994 όπου ξεκίνησε. Σε αυτό το πλαίσιο και σεβόμενοι απόλυτα τον Τάλως Μελιδονίου, τοποθετήθηκαν με δηλώσεις τουσ στην κάμερα του www.neosasteras.gr ο  προπονητής μας Ηλίας Ασπρομάτης και ο έμπειρος αμυντικός-μέσος της ομάδας μας Δημήτρης Σιόρε.

Ηλίας Ασπρομάτης (προπονητής ΑΟΝ Αστέρας)
|Είναι ένα μοναδικό ματς ο αγώνας Super Cup, ένα παιχνίδι που θα κρίνει ένα τίτλο. Μας ενδιαφέρει πολύ αυτό το παιχνίδι και νομίζω είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο και ένα παιχνίδι με τέτοιες συνθήκες. Θα ξεκινάει η 6η εβδομάδα της προετοιμασίας, κατάλληλα προετοιμασμένοι και ευελπιστώ ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Δημήτρης Σιόρε (ποδοσφαιριστής ΑΟΝ Αστέρας)
«Προετοιμαζόμαστε για αυτό τον αγώνα και είμαστε έτοιμοι. Ο Αστέρας Ρεθύμνου είναι μια ομάδα που είναι υποχρεωμένοι να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Είμαστε έτοιμοι να πάμε εκεί να κερδίσουμε. Ο Τάλως Μελιδονίου μπορεί να είναι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο και πιστεύω πως με μία καλή εμφάνιση μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, τον οποίο τον θέλουμε για να ξεκινήσουμε τη χρονιά με το δεξί». * Σήμερα, Παρασκευή (28/8) ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα Super Cup, με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης. Το ευχάριστο για τον Ηλία Ασπρομάτη είναι πως πλέον δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, βλέποντας και τον Γιώργο Βελονάκη να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *