20 Απριλίου 2024

Δημιουργεί ομάδα Παλαιμάχων ο ΑΟ Μελάμπων (photos)!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Μελάμπων την έκαναν… Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Αγιοβασιλιώτικης ομάδας και θα ακολουθήσουν και άλλες στη συνέχεια. Οι Μελαμπαμπιανοί αναγνωρίζουν και τιμούν την ιστορία τους, κάτι σπουδαίο για καθένα που σέβεται το παρελθόν και τον σύλλογο που υπηρετεί.

Ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε διάφορες περιόδους της ομάδας, η οποία υπάρχει από το μακρινό 1962… συναντήθηκαν στο γήπεδο Μελάμπων και είχαν την ευκαιρία να τα πουν, αλλά και να αγωνιστούν σε ένα ξεχωριστό δίτερμα. Μεταξύ των οποίων βρέθηκαν ο νυν αλλά και ο πρώην πρόεδρος του ιστορικού ΑΟΜ Γιώργος του Μ. Μαργαρίτης και Γιάννης Τσουρδαλάκης αντίστοιχα. Άπαντες έχουν πάρει πολύ ζεστά αυτή την συνάθροιση και αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να εντατικοποιηθούν οι παρουσίες τους στο γήπεδο.

Στην συνάντηση της Τετάρτης και στο πρώτο δίτερμα αγωνίστηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Πολύδωρος Κυριακάκης, Πολύδωρος Δουκάκης, Καράλης Μιχάλης, Ευθύμης Γιαννακάκης, Μαργαρίτης Γιώργος του Μιχάλη, Τζανακάκης Κώστας, Χρήστος Τρουλλινός.

Γιάννης Τσουρδαλάκης, Μαργαρίτης Γιώργος του Εμμανουήλ, Γιαννακάκης Μιχάλης, Βασιλάκης Μιχάλης, Παπαδομιχελάκης Δημοσθένης.

Στην ενημέρωση του στην σελίδα του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο ΑΟ Μελάμπων αναφέρει.

«Ένδοξες στιγμές του παρελθόντος βίωσαν όσοι μπόρεσαν και βρέθηκαν στο κάλεσμα των βετεράνων του Α.Ο Μελάμπων.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Σε μια φάση όπου η ομάδα θέλει να συσπειρώση άτομα να την στηρίξουν οι παλαίμαχοι της ομάδας συναντήθηκαν για να θυμηθούν τα παλιά!!!

Παίκτες μιας άλλης εποχής συναντήθηκαν στην έδρα της ομάδας το θρυλικό ”Μελαμπέου” και αφού έκαναν το απαραίτητο καλό “ζέσταμα” στην μνήμη τους θυμήθηκαν παλιές καλές και ένδοξες στιγμές…τις κακές τις απέβαλαν.

Αμέσως μετά πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο,έδειξαν όλοι τους τα ιδιαίτερα τεχνικά στοιχεία που τους έκαναν πάντα ξεχωριστούς και απέδειξαν ότι ακόμα και σήμερα αν κάτι τους ζητηθεί είναι σε ετοιμότητα όπως π.χ να κουβαλάμε μπάλες,κώνους,νερά κ.λ.π η τέλος πάντων κάτι τέτοιο!!!Χα,χα,χα

Είναι δηλαδή κάτι σαν το παλιό καλό κρασί σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω τους…… Αλλά πολλές!!!Χα,χα,χα.

Να ξέρετε πάντως ότι ανανεώσαμε το ραντεβού μας σύντομα για να μπορέσουν να έλθουν και αυτοί που δεν τα κατάφεραν αυτή την φορά προφανώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Σε άλλη ανάρτηση τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει το φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *