8 Σεπτεμβρίου 2024

«Διαζύγιο» και τον προπονητή τερματοφυλάκων η ΡΕΑ

Ανακοίνωση:
«Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Πλατή, ο οποίος δήλωσε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους. Ο Αντώνης Πλατής αποχωρεί από την ομάδα μας μετά από περίπου 3 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και διακρίσεις. Ήταν «παρών» στο ξεκίνημα της νεοσύστατης ομάδας, καταφέρνοντας πάρα πολλά, δημιουργώντας μία πραγματική οικογένεια. Μετέφερε τις γνώσεις του σε όλες τις αθλήτριες, αλλά κυρίως στις τερματοφύλακες της Ρ.Ε.Α. και μέσα από τη σκληρή και συνεχόμενη δουλειά κατάφερε να δρέψει τους καρπούς της προσπάθειας και να αναδείξει παίκτριες, όπως η νεαρή Ρεθυμνιώτισσα, Ειρήνη Μανουκαράκη, η οποία αποτελεί πλέον βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας. Η δουλειά του αποτελεί πολύτιμο… περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μας και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στα εύκολα και τα δύσκολα. Αντώνη Πλατή είσαι μέλος της οικογένειας μας και είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια σου όλα αυτά τα χρόνια. Εις το επανιδείν και μόνο επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας σου.»

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΛΑΤΗ
«Μετά από τρία χρόνια, θα ήθελα να ανακοινώσω την απόφασή μου να αποχωρήσω, φεύγω περήφανος για το επιτευχθέν και με ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σας.
Τα λόγια είναι φτωχά για να πω για όλα αυτά τα όμορφα που έζησα στην γυναικεία Ομάδα του Αστέρα και την Ρ.Ε.Α. Είμαι ευλογημένος που υπήρξα κομμάτι αυτής της ομάδας, της ομάδας που υπηρέτησα με αφοσίωση αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ, μια προς μια, όλες τις παίκτριες, την Κάλλια, την Ελένη, την Αργυρώ, την Ελευθερία, την Ειρήνη, την Τάνια,την Παουλίνα, όλα τα κορίτσια… που δουλέψαμε μαζί. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις τερματοφύλακες μου Ανέτ, Κατερίνα, Άνσο, ευχαριστώ για όσα με διδάξατε, ευχαριστώ το Ρηνιώ και ζητώ ειλικρινά συγνώμη για αυτήν την κίνηση μου, “θα είμαι πάντα εδώ διακριτικά και θα σε καμαρώνω μικρή.” Ευχαριστώ ακόμα τους προπονητές Νίκο Κυριακόπουλο και Ανδρέα Δρυγιαννάκη που συνεργαστήκαμε αυτά τα τρία χρόνια και έμαθα τόσα από αυτούς, με τιμούν με τη φιλία τους και την εμπιστοσύνη τους. Να ευχαριστήσω επίσης τους αρχηγούς της ομάδας, την Ελευθερία και τη Μαρία, τις οποίες εκτιμώ βαθύτατα και θεωρώ πάνω από όλα ανθρώπους μου.
Τέλος, ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας και τον Ηρακλή Μανουκαράκη για όσα μου έχει προσφέρει τόσα χρόνια, καθώς και τον δημοσιογράφο Νίκο Τζανιδακη για την υποστήριξη του. Εύχομαι ολόψυχα, καλή συνέχεια στην Ρ.Ε.Α. και πάντα επιτυχίες.

Με εκτίμηση,
Αντώνης Πλατής».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *