Δύσκολη αποστολή το ΟΚΑ Αρκάδι

Μία καλή εμφάνιση είναι το ζητούμενο για τα κορίτσια του ΟΚΑ Αρκάδι, τα οποία την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν το μεγάλο φαβορί της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ Γυναικών, Κρόνο Αγίου Δημητρίου.
Μετά από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Κώστας Πλευράκης βλέπει τις αθλήτριες του να προσπαθούν πολύ σκληρά στις προπονήσεις, δείχνοντας ότι έχουν πεισμώσει και θέλουν το κάτι παραπάνω για την ομάδα αλλά και για τους εαυτούς τους. Όπως γνωρίζουμε και έχουμε πει, το Αρκάδι αποτελείται ουσιαστικά από Νεανίδες που προσπαθούν να μεγαλώσουν απότομα στην Α2 κατηγορία. Για να «κολυμπήσεις» στα βαθειά, όμως, χρειάζεται να ωριμάσεις γρήγορα. Αυτό αποζητά από τα κορίτσια του και ο κόουτς, ευελπιστώντας ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζονται και πιο έτοιμες.
Ως γνωστόν, στα παιχνίδια εκτός έδρας η ομάδα ταξιδεύει ελλιπής, με 8 παίκτριες, λόγω μαθητικών υποχρεώσεων των υπόλοιπων κοριτσιών. Πλέον, το Αρκάδι θα έχει άλλο ένα «όπλο» για τα ματς μακριά από το Ρέθυμνο, που ακούει στο όνομα Μαρία Σαρτζετάκη. Η νεαρή αθλήτρια ήταν μέλος της ομάδας στο παρελθόν, ενώ μάλιστα έχει κατακτήσει και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
12.00 Ίκαρος Καλ. – Δάφνη Αγ. Δημ. (Εσπέρου – Λύρας, Καρακωνσταντόπουλος)
12.00 Πανιώνιος – Ηρόδοτος (Ν. Σμύρνης – Μαρουδιάς, Κασάπη)
12.00 Κρόνος Αγ. Δημ. – Αρκάδι Ρεθ. (Αγ. Δημητρίου – Μαυρατζάς, Ασημακάκη)
14.00 Μελίσσια – Άρης Πετρ. (Ν. Κλ. Μελισίων – Πλιάκας, Κονταράτος)
14.00 Καλαμάτα 1980 – Π. Φάληρο (Τέντα – Κανελλόπουλος, Κωστής)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *