Δ. Μανωλακάκης: «Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη Σοχώρα»

Επιστρέφει στην Σοχώρα ως αντίπαλος και θα προσπαθήσει με τη νέα του ομάδα να πάρει τους πρώτους βαθμούς της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Μανωλακάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη Ρεθύμνου  (www.arisrethymnou.gr) για το ματς με τον Ρεθυμνιακό, την επιστροφή του ως αντίπαλος στη Σοχώρα, αλλά και για τον φετινό Άρη Ρεθύμνου και τους στόχους του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε

Δυο λόγια για το ματς με Ρεθυμνιακό
«Έχουμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για ένα τοπικό ντέρμπι όπως ξέρουμε, δεν έχουμε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα που θα θέλαμε γενικά . Ο Ρεθυμνιακος  είναι μια παρά πολύ καλή ομάδα στην κατηγορία για κάθε αντίπαλο και εμείς θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Πώς είναι για σενα που επιστρέφεις σαν αντίπαλος στη Σοχωρα
«Είναι μια ευχάριστη έκπληξη που επιστρέφω μετά από ένα χρόνο στο Ρέθυμνο και θα βρεθώ αντίπαλος με μια πρώην και ιστορική ομάδα».

Δύο λόγια για την ομάδα σου
«Ο Άρης γενικά είναι μια ομάδα του Ρεθύμνου που έχει μαζέψει ένα υλικό από ταλαντούχους Ρεθυμνιώτες κυρίως ποδοσφαιριστές και πιστεύει πολύ σε αυτά τα παιδιά χωρίς ιδιαίτερο μπάτζετ και προσπαθεί παιχνίδι με παιχνίδι να κερδίσει εμπειριες μέσα από αυτή την κατηγορία και στο τέλος θα κάνουμε το λογαριασμό.Ξέροντας ότι πέφτουν πολλές ομάδες χωρίς να φοβόμαστε τίποτα».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *