8 Σεπτεμβρίου 2024

Εκτός Β’ φάσης οι Νέοι Άνδρες του ΝΟΡ

Δεν τα κατάφερε ο ΝΟ Ρεθύμνου απέναντι σε ΟΦΗ και Ακαδημία Ηρακλείου, γνωρίζοντας δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο Κρήτης. Έτσι οι Νέοι Άνδρες της Ρεθυμνιώτικης ομάδα έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων και στους υπόλοιπους έξι, από τους επτά, Ομίλους της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (Κ19), συμπληρώθηκε το παζλ των προκρίσεων στη Β’ φάση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα προκρίθηκαν συνολικά από την Α’ στη Β’ φάση 12 ομάδες. Από τους αγώνες αυτού του τριημέρου οι: Ολυμπιακός, Νηρέας Γέρακα, ΑΝΟ Γλυφάδας, Μίλων, Παλαιό Φάληρο, Πανιώνιος, ΝΟ Λάρισας, Άρης Θεσσαλονίκης, ΝΟ Πατρών, ΟΦΗ και από την προηγούμενη εβδομάδα οι ΓΣ Ηλιούπολης και ΠΕΚΕΒ.

Σε αυτές θα προστεθούν και οι 8 πρώτες του περσινού πρωταθλήματος (ΝΟ Χανίων, ΝΟ Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός, ΓΣ Περιστερίου, ΠΑΟΚ, Εθνικός Πειραιά, ΝΕ Πατρών, ΟΥΚ Βόλου) που θα συνθέσουν το παζλ της Β’ φάσης, οι αγώνες της οποίας θα γίνουν 23-25 Φεβρουαρίου (θα γίνουν 4 Όμιλοι των 5 ομάδων). Από εκεί θα προκύψουν οι 8 της Τελικής φάσης (F-8), που είναι προγραμματισμένη για τις 29-31 Μαρτίου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Όμιλος Κ
ρήτης (Κολυμβητήριο Ηρακλείου)

Τα αποτελέσματα του ομίλου
Ακαδημία Ηρακλείου – ΟΦΗ 13-18
Ακαδημία Ηρακλείου – ΝΟ Ρεθύμνου 12-11
ΟΦΗ – ΝΟ Ρεθύμνου 12-11

Τελική Βαθμολογία
1. ΟΦΗ 6
……………….
2. Ακαδημία Ηρακλείου 3
3. ΝΟ Ρεθύμνου 0

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *