20 Απριλίου 2024

Εκ νέου 6η η Μηλάκη στο keirin στο Nations Cup

Η δράση στο ποδηλατοδρόμιο του Κάλι συνεχίζεται, με την 3η μέρα του Nations Cup να κρύβει πολύ καλές εμφανίσεις για την ελληνική αποστολή.

Η Αργυρώ Μηλάκη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον τελικό του Όμνιουμ των γυναικών στην 6η θέση, συγκεντρώνοντας συνολικά 84 πόντους. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου, είχε σταθερή απόδοση και στα τέσσερα αγωνίσματα. Ξεκίνησε με την 7η θέση στο σκρατς, ήταν 11η στο tempo race, 10η στο elimination και έκλεισε με την 3η στον τελικό των πόντων κερδίζοντας δύο από τα οκτώ σπριντ.

Η απόλυτη κυρίαρχος του Όμνιουμ τα τελευταία δύο χρόνια, Τζένιφερ Βαλέντε έκανε και στην Κολομβία την διαφορά, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με 137 πόντους. Δεύτερη τερμάτισε η Βικτόρια Βελάσκο από το Μεξικό με 117 πόντους και τρίτη η Ζιάλι Λιου από την Κίνα με 111.

Με αυτό τον τρόπο, η Μηλάκη ολοκλήρωσε το Nations Cup στην 5η θέση της γενικής κατάταξης της διοργάνωσης με 936 πόντους.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *