18 Απριλίου 2024

Ελληνικό χρώμα στον Ημιμαραθώνιο της Ζυρίχης

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία των 4 μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου στον Ημιμαραθώνιο της Ζυρίχης, με το ελληνικό χρώμα να είναι ιδιαίτερα έντονο.
Στον σπουδαίο αυτό αγώνα συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΣΔΥΡ Κώστας Ζησιμόπουλος και τα μέλη του Συλλόγου, Βαγγέλης Ξεβελονάκης, Χρήστος Μπουλουμάτσης και Ξένια Μπουλουμάτση. Με την δυναμική παρουσία του ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, όχι απλά έδωσε ελληνικό χρώμα στον Ημιμαραθώνιο της Ζυρίχης, αλλά επαλήθευσαν πως ο Σύλλογος τρέχει παντού!
Ο Ημιμαραθώνιος της Ζυρίχης είναι από τους πλέον γνωστούς σε ολόκληρο τον κόσμο, με τους αθλητές που συμμετείχαν να άγγιζαν τους 10.000 από όλο τον πλανήτη. Στον Ημιμαραθώνιο των 21,1 χλμ. συμμετείχαν με απόλυτη επιτυχία ο πρόεδρος του ΣΔΥ Ρεθύμνου Κώστας Ζησιμόπουλος (τερμάτισε την απόσταση με επίδοση 2:03’:19’’) και το μέλος του ΣΔΥΡ Βαγγέλης Ξεβελονάκης (τερμάτισε την απόσταση σε χρόνο 1:58’:09’’). Στον Ημιμαραθώνιο αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι από 4.500 δρομείς από ολόκληρο τον κόσμο. Νικητής στον Ημιμαραθώνιο της Ζυρίχης αναδείχθηκε ο Κενυάτης Πάτριγκ Έρεγκ, τερματίζοντας την απόσταση των 21,1 χιλιομέτρων με επίδοση 1:04’:34’’. Δεύτερος κατετάγη ο Τάντες Άμπραχαμ από την Γενεύη με χρόνο 1:04’:41’’, ενώ στην 3η θέση τερμάτισε ο Αιθίοπας Αντέλε Ντάντι Φικρού με επίδοση 1:04’:55’’.
Στον αγώνα των 10 χλμ. Ανδρών και γυναικών συμμετείχαν οι Χρήστος και Ξένια Μπουλουμάτση από τον ΣΔΥ Ρεθύμνου. Στα 10χλμ. των Ανδρών, μεταξύ των 1300 αθλητών ήταν ο Χρήστος Μπουλουμάτσης, ο οποίος τερμάτισε την διαδρομή με επίδοση 55’:04’’. Αντιστοίχως στα 10χλμ. Γυναικών η συμμετοχή άγγιξε τις 1500 αθλήτριες, με την Ξένια Μπουλουμάτση να τερματίζει την απόσταση σε χρόνο 54’:48’’.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *