16 Σεπτεμβρίου 2024

Ενίσχυση με Αυγουστάκη, κοντά με Κεφαλούκο!

Την όγδοη μεταγραφή του πραγματοποίησε πριν από λίγο ο Ερμής Ζωνιανών εντάσσοντας στο δυναμικό του τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Μηνά-Μάριο Αυγουστάκη που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πόρο. Παράλληλα, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 23χρονο ακραίο χαφ Δημήτρη Κεφαλούκο, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον ΠΟΑ.

Ερμής Ζωνιανών και Κεφαλούκος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και απομένουν τα τυπικά ώστε να ολοκληρωθεί και η ένατη μεταγραφή των πρωταθλητών Ρεθύμνου.

Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερμή Ζωνιανών, Μηνά-Μάριο Αυγουστάκη, είναι κεντρικός αμυντικός και είναι 22 ετών (070/9/2001). Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Επισκοπής και στη συνέχεια βρέθηκε στα τμήματα της ακαδημίας του ΟΦΗ. Προωθήθηκε στον ΟΦΗ ’94 και ακολούθως μετακινήθηκε στην ομάδα της Κ19. Τον Μάρτιο του 2021 μεταπήδησε στην Δαμάστα παίρνοντας μια πρώτη γεύση από την Γ’ Εθνική, για να ακολουθήσει ένα εξάμηνο (2021-22α) στην Super League2 και τον Ηρόδοτο, ενώ το δεύτερο μισό (2021-22β) αγωνίστηκε στον ΑΟΑΝ. Την περσινή σεζόν (2022-23) συνέχισε να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική φορώντας την φανέλα του Πόρου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *