18 Απριλίου 2024

Ενίσχυση στα γκολπόστ με Σανταμούρη για την Ασή Γωνιά

Σημαντική ενίσχυση στην καίρια θέση του τερματοφύλακα για τη νεοφώτιστη Ασή Γωνιά, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον πολύπειρο Γιάννη Σανταμούρη.

Ο «Σάντα» συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου του Αποκόρωνα και θα αποτελεί εγγύηση κάτω από την εστία για την ομάδα του Χρήστου Βασιλείου. Για τον 35χρόνο (γεννημένος στις 28/9/1984) Σανταμούρη η Ασή Γωνιά αποτελεί τον 14ο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα και η 5η Ρεθυμνιώτικη ομάδα που θα υπερασπιστεί την εστία της, αφού είχαν προηγηθεί οι ΟΦ Αρμένων, Επισκοπή, ΑΕ Μυλοποτάμου και ΑΟΝ Αστέρας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Ασή Γωνιάς, «Η Διοίκηση του Α.Ο Ασή Γωνιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου Τερματοφύλακα Γιάννη Σανταμούρη από την ΑΕΜ Μυλοποτάμου.

Ο Σανταμούρης έχει γεννηθεί στις 28/09/1984. Έχει πλούσια εμπειρία, αφού στο παρελθόν πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό. Ακολούθησαν δύο χρόνια στην ΑΕΚ και έπειτα πήγε στον Ηρακλή Ψαχνών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Θρίαμβο Αθηνών, Περαμαϊκό, Άρη Αμφιάλης, ΑΕ Κω, ΑΟ Δικαίου, Μεθώνη, ΟΦ Αρμένων, Επισκοπή  και ΑΕ Μυλοποτάμου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *