19 Απριλίου 2024

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον ΝΟΡ

Πανελλήνιες επιτυχίες από την 1η κιόλας ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ – Β’ για τον Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ξεκίνησε με δύο μετάλλια και συγκεκριμένα ένα χρυσό και ένα ασημένιο. Η Θεοδώρα Ντρίνιτς κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή της Ελλάδας για 2η σερί χρονιά στα 50μ. ελεύθερο, φορώντας για μία ακόμη φορά το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 27”77. Παράλληλα, μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η μεικτή ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100, τερματίζοντας στη 2η θέση, ενώ έχασε το χρυσό για μόλις 3 εκατοστά του δευτερολέπτου. Η 4μελής ομάδα αποτελείται από τους Παναγιώτη Κωστάκη, Σούλα Μιράλμπα, Δέσποινα Κωστάκη και Γιώργο Ομαλιανάκη. Μάλιστα, ο τελευταίος αγωνίστηκε με υψηλό πυρετό, θυσιάζοντας τα δύο ατομικά του αγωνίσματα, όπου είχε βλέψεις για μετάλλια.
Όμως, οι επιτυχίες δε σταμάτησαν εκεί, καθώς οι Δέσποινα Κωστάκη και Δημήτρης Καφάτος τερμάτισαν στην 4η θέση στα 200μ. ύπτιο. Σήμερα θα διεξαχθεί η 2η ημέρα του πρωταθλήματος, ενώ θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *