8 Σεπτεμβρίου 2024

Επιβεβαίωση για Κουκούλη, πήρε και Τσαμπουράκη η Επισκοπή

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα σήμερα για την Επισκοπής, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της.

Μετά από ενάμισι χρόνο επιστρέφει από τον Ερμή Ζωνιανών ο Κώστας Κουκούλης, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει από την Δευτέρα (15/1) το Rethumnosports.gr (ΕΔΩ), ενώ η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον Μιχάλη Τσαμπουράκη από την Ηλιούπολη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΥΚΟΥΛΗ

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Κουκούλη.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός (αγωνίζεται τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερή πτέρυγα) επιστρέφει έπειτα από ενάμισι χρόνο στην ομάδα μας (έπαιζε τη σεζόν 2021-22 στη SL2) για να προσφέρει αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Κώστας Κουκούλης έχει γεννηθεί στη Σύρο στις 26 Ιουνίου 2000 και έχει ύψος 1.78μ..

Ο νεαρός στράικερ αγωνίστηκε το 2019 στον ΑΟ Χανιά Κ19. Από εκεί πήρε μεταγραφή στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ’ Εθνική) όπου παρέμεινε για έναν χρόνο.

Το 2020 επιχείρησε να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού υπογράφοντας στη γερμανική Ντεσάο.

Τη σεζόν 2021-22 γύρισε στην Κρήτη υπογράφοντας για πρώτη φορά στην Επισκοπή μας για το πρωτάθλημα της Super League2. Το επόμενο καλοκαίρι, το 2022 αγωνίστηκε στο Τυμπάκι (Γ’ Εθνική) και από τον Ιανουάριο του 2023 πήρε μεταγραφή στον Ερμή Ζωνιανών όπου στο α’ μισό της σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΡ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στον Ερμή αγωνιζόταν μέχρι πρότινος (Γ’ Εθνική).

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και πάλι του εύχεται πολλές ατομικές όσο και ομαδικές επιτυχίες».

Κ. Κουκούλης: “Γνωρίζω που έχω έρθει”

Ο 23χρονος που προπονείται ήδη με την ομάδα μας, δήλωσε έτοιμος να προσφέρει προκειμένου να φτάσει η ομάδα μας στον στόχο της.

«Νιώθω πολύ καλά που ξαναβρίσκομαι στην Επισκοπή. Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει και βλέπω ότι όλοι έχουμε την ίδια διάθεση για να μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει στον στόχο της που είναι μια, η όσο πιο σύντομη παραμονή στην κατηγορία».

  • Episkopi_Tsampourakis_Mixalis_metagrafi1

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Τσαμπουράκη.

Ο νεαρός Κρητικός έρχεται στην ομάδα μας για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης ως σέντερ φορ.

Ο Μιχάλης Τσαμπουράκης είναι 21 χρονών (έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο στις 2 Ιανουαρίου 2003) και έχει ύψος 1.85μ..

Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στην ακαδημία του ΟΦΗ όπου ήταν μέλος στην Κ15 ως και την Κ17. Το 2020 δοκίμασε να βρεθεί εκτός συνόρων γευόμενος μια σπουδαία εμπειρία καθώς πήρε μεταγραφή στην ιταλική Αταλάντα και αγωνιζόμενος στο τμήμα της Κ19.

Το 2022 επαναπατρίστηκε υπογράφοντας στον Αιολικό.

Από το περασμένο καλοκαίρι (2023) φορούσε τη φανέλα της Ηλιούπολης.

Ο σύλλογός μας τού εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες».

 

Μ. Τσαμπουράκης: “Όσο πιο σκληρά μπορώ”

Ο νεαρός παίκτης που έχει ήδη πραγματοποιήσει προπονήσεις με την ομάδα μας τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ρέθυμνο για την Επισκοπή. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να έρθω προκειμένου να προσφέρω και ‘γω όσο πιο σκληρά μπορώ μαζί με όλα τα παιδιά για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι σε όλους υγεία».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *