17 Απριλίου 2024

Επιβεβαίωση με επιστροφή Πρινιανάκη στην Σοχώρα!

Το Rethymnosports.gr σας ενημερώσει (δείτε εδώ) για αυτή την μεταγραφική κίνηση του Ρεθυμνιακού στις 1 Ιουλίου, με την ανακοίνωση της ομάδας της Σοχώρας σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ.

Ο 19χρονος ακραίος αμυντικός Κώστα Πρινιανάκη αποτελεί την 2η μεταγραφή του Ρεθυμνιακού για την τρέχουσα σεζόν. Ο νεαρός Ρεθυμνιώτης την σεζόν 2019-20, ξεκίνησε στον Άγιο Νικόλαο και τον Σεπτέμβριο μετακόμισε στον Πόρο και αγωνίστηκε στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε το 2007 στα τμήματα υποδομής του ΟΦ Αρμένων, το 2015 μετακόμισε στην Σοχώρα όπου φόρεσε διαδοχικά την εμφάνιση των Κεραυνού και Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ το Ιανουάριου του 2019 πήγε στην ΑΕ Μυλοποτάμου με την οποία θα κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΡ. Ο Πρινιανάκης ήταν μέλος και των ομάδων Παίδων και Νέων της Μικτής Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:
«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΠΡΙΝΙΑΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Ο 19χρονος (γεννημένος την 9η Απριλίου 2001) ταλαντούχος δεξιός μπακ που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΟΦ Αρμένων, έχει φορέσει την φανέλα των Κεραυνού, Αστέρα Ρεθύμνου και ΑΕ Μυλοποτάμου με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΡ. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Πόρου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Καλωσορίζουμε τον νεαρό αμυντικό στην οικογένεια του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με το ταλέντο και την μαχητικότητα του θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Κώστας Πρινιανάκης: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τους στόχους»
Iκανοποιημένος από την ένταξή του στον Ρεθυμνιακό εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κώστας Πρινιανάκης: «Είμαι χαρούμενος που την νέα χρονιά θα αγωνιστώ με την φανέλα του Ρεθυμνιακού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ρεθυμνιακού και τον προπονητή της ομάδας κ Λυρώνη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπο μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου κο Νίκο Παπαδάκη που με βοήθησε όλα τα προηγούμενα χρόνια να αποκτήσω εμπειρίες και να γαλουχηθώ ποδοσφαιρικά. Το πρότζεκτ του Ρεθυμνιακού ταιριάζει με τους δικούς μου στόχους και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και παράλληλα και οι προσωπικοί μου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *