Επιβεβαίωση με Χαλκιαδάκη στον Ρεθυμνιακό

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε ο Ρεθυμνιακός, ολοκληρώνοντας και τυπικά την μετακίνηση του ταλαντούχου μέσο-αμυντικού Νίκου Χαλκιαδάκη από την Επισκοπή. Για την μετακίνηση αυτή το Rethymosports.gr σας είχε ενημερώσει από τις 2/1 (δείτε εδώ).

Πρόκειται για μια μεταγραφή που αναμένεται να προσδώσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στους «κυανόλευκους», καθώς ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πριν την Επισκοπή, φόρεσε την φανέλα της Κ20 του Πλατανιά Χανίων και του ΟΦ Αρμένων από τα τμήματα υποδομής του οποίου και ξεκίνησε την καριέρα του. Ο Χαλκιαδακης είχε φορέσει την φανέλα και των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΡ άλλα και της Μικτής ομάδας της Περιφέρειας Κρήτης.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:
«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μεσο-αμυντικού ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχει γεννηθεί στις 4 Απριλίου 1995, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΟΦ Αρμένων. Στην συνέχεια αποκτήθηκε από την ΠΑΕ Πλατανιάς για την ομάδα Κ20 του συλλόγου και το καλοκαίρι του 2015 μετακινήθηκε στην Επισκοπή. Το καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Νίκος Χαλκιαδάκης: «Κίνητρο για την αλλαγή που χρειαζόμουν»
Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος αμυντικός χαφ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι που ήρθα στην ομάδα του Ρεθυμνιακού. Μετά από περίπου 5 χρόνια στην Επισκοπή, χρειαζόμουν μια αλλαγή που θα λειτουργούσε καταλυτικά και στον αγωνιστικό, αλλά και στον ψυχολογικό τομέα. Και την βρήκα στον Ρεθυμνιακό. Είναι μια ομάδα στην οποία γνώριζα από την αρχή και τον προπονητή της, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού της. Σίγουρα στόχος είναι η παραμονή και αυτό μου δίνει ένα ακόμη παραπάνω κίνητρο να δουλέψω περισσότερο και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φτάσουμε στην επίτευξη του».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *