Επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΜΑΕ 12-13 Μάιου στο Ρέθυμνο

Η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης και ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, ανακοινώνει το Πρόγραμμα Σεμιναρίων νέων Κριτών για το πρώτο εξάμηνο του 2018. Στην Κρήτη τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Ρέθυμνο στις 12 και 13 Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Μ.Α.Ρ.Σ. και τον υπεύθυνο κ. Δ. Προβιά, στο τηλέφωνο 6932757470, ώστε να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής. Στα σεμινάρια μπορούν να λάβουν μέρος υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, φτάνει να είναι ενταγμένοι σε κάποιο αθλητικό σωματείο της ΟΜΑΕ. Το κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα στο σεμινάριο είναι 20 €, ποσό το οποίο αφορά στην κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης.
Η ΕΠΕΚΕΠ σας ενημερώνει ότι οι υποψήφιοι μετά το τέλος του ενημερωτικού μέρους του σεμιναρίου, θα εξεταστούν γραπτώς, καθώς και σε πρακτική εφαρμογή σε προσομοίωση αγώνων, με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών στην υλη των Γενικών Κανονισμών όλων των μορφών των αγώνων και του νέου Εθνικού Αθλητικού Κώδικα – τα οποία μπορούν να βρουν στον ιστότοπο της ΟΜΑΕ, στην κατηγορία «Κανονισμοί».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *