Επιστρέφει ο ΝΟΡ στις προπονήσεις από την Δευτέρα 25/5

Από Δευτέρα 25 Μαΐου θα μπορούν να προπονούνται στο κολυμβητήριο Ρεθύμνου αθλητές και αθλήτριες άνω των 13 ετών σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΝΟΡ. Πιο συγκεκριμένα, το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης, και οι ομάδες πόλο Γυναικών, Νεανίδων-Κορασίδων, Μίνι Κορασίδων (γεν.2007 και μεγαλύτερες), Ανδρών, Εφήβων-Παίδων και Μίνι Παίδων (γεν. 2007 και μεγαλύτεροι).

Αναλυτικά η ανακοίνωση Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου:
«Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 25/5/2020 ανοίγει η πισίνα για αθλητές άνω των 13 ετών που συμμετέχουν σε αγωνιστικές δραστηριότητες. Πιο συγκεκριμένα, επανεκινούν το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης, και οι ομάδες πόλο Γυναικών, Νεανίδων-Κορασίδων, Μίνι Κορασίδων (γεν.2007 και μεγαλύτερες), Ανδρών, Εφήβων-Παίδων και Μίνι Παίδων (γεν. 2007 και μεγαλύτεροι). Κατά την προπόνηση των αγωνιστικών αυτών τμημάτων θα τηρούνται πλήρως οι οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ).
Τα υπόλοιπα τμήματα (προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης, ομάδες προμίνι πόλο, ακαδημίες και ώρες κοινού) δεν επανεκινούν ακόμα, καθώς περιμένουμε ανάλογες οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *