Επιτυχίες για μια ακόμα φορά για τους αθλητές του ΣΔΥΡ

Με σπουδαίες επιδόσεις στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του ΣΔΥΡ από 3 διαφορετικούς αγώνες που συμμετείχαν.

Ανακοίνωση ΣΔΥΡ:
«Σπύρος Κοτζαμπάσης, Έλλη Προυσιάνου, Βασιλική Λαναρίδου, Στέλιος Γεραντίδης, Στέλιος Μιχελακάκης και Μαρίτα Παπαβασιλείου μάς χάρισαν περηφάνια με τους αγώνες τους τις τελευταίες εβδομάδες. Παρά την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών οι δρομείς του συλλόγου μας εξακολουθούν να καταγράφουν συμμετοχές σε μεγάλους αγώνες. Ας παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματα με χρονολογική σειρά.

Παρά τον αφόρητο καύσωνα και τις δύσκολες συνθήκες, στις 31 Ιουλίου, η μοναδική Βασιλική Λαναρίδου διέτρεξε, με μεγάλο κουράγιο, τον αγώνα των 12 χιλιομέτρων I RUN MYRTOS 2021 σε χρόνο 1:15:31.

Πριν μια βδομάδα και στην εκκίνηση έξω από το ιστορικό Χάνι της Γραβιάς οι 2 από τους 39 δρομείς της απόστασης των 50 χιλιομέτρων του 1ου Race for Liberty ήταν μέλη του συλλόγου μας. Ο μεγάλος Σπύρος Κοτζαμπάσης τερμάτισε 5ος στη γενική και 1ος στην ηλικιακή κατηγορία με χρόνο 4:08:30. Ενώ η θαρραλέα Έλλη Προυσιάνου, παρότι δεν είχε ξανατρέξει ποτέ στο παρελθόν παρόμοιο αγώνα, τερμάτισε 4η στην κατηγορία της σε5:49:38.

Τέλος, στους πρόσφατους Δικταίους Αγώνες ο σύλλογός μας κατέγραψε 3 ακόμα συμμετοχές. Στην απόσταση των 24 χιλιομέτρων έτρεξαν οι καταπληκτικοί Στέλιος Γεραντίδης (1:38:50) και Στέλιος Μιχελακάκης (2:21:22), ενώ στην απόσταση των 6 χιλιομέτρων συμμετείχε η εξαιρετική Μαρίτα Παπαβασιλείου (28:29).»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *