16 Απριλίου 2024

Επιτυχίες του ΑΣ Περάματος στο Παγκρήτιο Ταεκβοντό

Οι αθλητές Ταεκβοντό του Εμμανουήλ Δρίτσα αν και δεν έχουν πολλούς αγώνες στο δυναμικό τους συγκέντρωσαν αρκετά μετάλλια στο παγκρήτιο πρωτάθλημα που έγινε στα Χανιά στις 21 Δεκεμβρίου 2014. Συνολικά ο ΑΣ Περάματος, μάζεψε 10 μετάλλια (4 χρυσά, 4 αργυρά και 2 χάλκινα) στους αγώνες όπου έλαβαν μέρος περίπου 200 αθλητές από όλη την Κρήτη για το σύνολο των κατηγοριών. Όλα αυτά και ενώ η ενημέρωση των συλλόγων για την διεξαγωγή των αγώνων ήρθε τελευταία στιγμή από την ομοσπονδία η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική.

Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών έχουν ως εξής:

Δρίτσας Σταμάτης 1ος

Σωπασουδάκης Χριστομιχάλης 1ος

Ζαχαράκη Στέλλα 1η

Παπαδάκη Σία 1η

Δρίτσα Αντριάνα 2η

Βασσάλου Εβελίνα 2η

Παπαγιαννάκη Χρύσα 2η

Νικηφόρου Μαρία 2η

Μαθιουδάκη Αγγελική 3η

Λεμπιδάκης Γιάννης 3ος

Επίσης επιτυχίες για το Ρέθυμνο σημειώθηκαν και από τον Α.Σ. Απόλλων και τους αθλητές του Απόστολου Σανιδά.

Το Ταεκβοντό όπως γνωρίζουμε βέβαια είναι η μοναδική πολεμική τέχνη που τροποποιήθηκε έτσι στο αγωνιστικό του κομμάτι ώστε να γίνει το μοναδικό Ολυμπιακό άθλημα στο είδος του από το 2000 πλέον στο Σύδνεϋ.

Οι προσπάθειες σε συνεργασία με ειδικούς τεχνικούς, οι παρακολουθήσεις σεμιναρίων για την εξέλιξη του αθλήματος και οι συνεχείς επιτυχίες της Ελλάδας μας στο χώρο έχουν φέρει το Ταεκβοντό πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Αθλητών (μόλις πριν από έναν περίπου μήνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, όπου έλαβε μέρος και ο σύλλογος Περάματος, είχαμε 1200 συμμετοχές και έμειναν εκτός και 300 λόγο υπερβολικού αριθμού αθλητών) και συγχρόνως κρατούν σε εγρήγορση τους προπονητές ιδιαίτερα στο νησί της Κρήτης που οι συνθήκες είναι ακόμη πιο δύσκολές.

Παρόλα αυτά ο προπονητής του Περάματος, Εμμανουήλ Δρίτσας, δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία του αθλήματος και ικανοποιημένος από το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα των προσπαθειών περισσότερο όσον αφορά τους αθλητές του συλλόγου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *