Επιτυχημένο το χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ΟΑΡ

Ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο τουρνουά έλαβε χώρα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου.

Ένα εσωτερικό τουρνουά Διπλών (διπλού αποκλεισμού) με συμμετοχή αθλητών της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου, που είχαν για συμπαίκτες τους γονείς τους ή άλλο ενήλικα συγγενή. Συνολικά (9) ζευγάρια πήραν μέρος σ’ αυτό το διαφορετικό τουρνουά Διπλού αποκλεισμού.

Μικροί και μεγάλοι έπρεπε να συνεργαστούν για ένα κοινό σκοπό, τη νίκη της «Οικογένειας». Ο ενθουσιασμός, τα πειράγματα, το πείσμα και η συνεργασία δεν έλειψαν ούτε από τους μικρούς ούτε από τους μεγάλους και μάλιστα δεν μπορούσε κανείς να διακρίνει ποιοι περνούσαν καλύτερα, οι μικροί ή οι μεγάλοι τενίστες. Το τουρνουά, μία ιδέα του τεχνικού διευθυντή του Ομίλου, Τσαγλιώτη Μανόλη, κράτησε από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Τέλος, απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές και χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλους τους αθλητές. Φεύγοντας αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές, ενώ όλοι συμφώνησαν και αναρωτήθηκαν γιατί δεν έγινε κάτι παρόμοιο πιο νωρίς και ζήτησαν να επαναληφθεί μια παρόμοια διοργάνωση όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *