Επιτυχημένο το 4ο Παγκρήτιο Τουρνουά U10 Πράσινης Μπάλας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου το 4ο Παγκρήτιο Τουρνουά πράσινης μπάλας, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου. Οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 10 Νοεμβρίου, αλλά οι άσχημες καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τους διοργανωτές στην απόφαση της διεξαγωγής του 2 εβδομάδες αργότερα.
Συνολικά, 32 αθλητές και αθλήτριες (19 αγόρια και 13 κορίτσια) από Ομίλους όλης της Κρήτης πήραν μέρος στο πρωτάθλημα, ενώ ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου συμμετείχε με τους, Καλογριδάκης Ηρακλής, Σπυρόπουλος Γιάννης, Σπυριδάκης Γιάννης και Νίνου Μαρία.
Ιδιαίτερα ικανοποιητικές ήταν οι επιδόσεις του Σπυρόπουλου Γιάννη, ο οποίος κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τον τελικό στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας (consolation) στον οποίο ηττήθηκε, παίζοντας όμως καλό τένις. Πολύ καλή η προσπάθεια και της Μαρίας Νίνου και του Σπυριδάκη Γιάννη, οι οποίοι έφτασαν μέχρι την οκτάδα του κυρίως ταμπλό, όπου και ηττήθηκαν. Τέλος, πολύ καλές ήταν και οι εμφανίσεις του Καλογριδάκη Ηρακλή, της μικρότερης ηλικιακά συμμετοχής του Ομίλου μας, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *