19 Απριλίου 2024

Επιτυχημένο το 5ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα επιπέδου Ε3

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η φάση του 5ου Ενωσιακού Πρωταθλήματος επιπέδου Ε3 το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Το Πρωτάθλημα διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου και αφορούσε την κατηγορία Αγόρια-Κορίτσια 14 ετών.
Συνολικά συμμετείχαν 60 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Κρήτη, ενώ από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου πήραν μέρος οι εξής αθλητές: Νίνος Νίκος, Κατημερτζόγλου Γιώργος, Σηφάκης Εμμανουήλ, Παρασύρης Σοφοκλής, Μαυρομάτης Μιχάλης, Ντινόπουλος Μάνος και Ηλιάκη Αθηνά.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebookκαι στο YouTube

Ο Μαυρομάτης Μιχάλης πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, καθώς έφτασε μέχρι την οκτάδα, νικώντας στους 32 τον Βισκαρουδάκη Αντώνη (Ηράκλειο ΟΑΑ) και στους 16 τον Τσατσάκη Έκτορα (Ηράκλειο ΟΑΑ), χάνοντας στην οκτάδα από τον Νικολιδάκη Γιάννη (Ηράκλειο ΟΑΑ).

Στην οκτάδα έφτασε και ο Νίνος Νίκος, αφού πρώτα νίκησε τον Καλλιτσάκη Πέτρο (ΟΑ Σούδας) στους 32, τον Τζωρμπατζάκη Γιώργο (ΟΑ Χερσονήσου) στους 16 , φτάνοντας στην οκτάδα, όπου ηττήθηκε από τον Μπουνάκη Δημήτρη (Ηράκλειο ΟΑΑ) που ήταν και νικητής της κατηγορίας του.

Στους 16 έφτασε ο Κατημερτζόγλου Γιώργος , καθώς νίκησε τον Ζερβάκη Αντώνη (Ηράκλειο ΟΑΑ) στους 32, χάνοντας αργότερα από τον Κόκκαλη Στυλιανό (ΓΣ Λυβικός Ιεράπετρας). Ντινόπουλος Μάνος και Σηφάκης Εμμανουήλ ηττήθηκαν στη φάση των 32, ο πρώτος από τον Βελεντάκη Γιάννη (Ηράκλειο ΟΑΑ) και ο δεύτερος από τον Κόκκαλη Στυλιανό (ΓΣ Λυβικός Ιεράπετρας).

Ο Παρασύρης Σοφοκλής, ξεκίνησε από τον γύρο των 64, στον οποίο νίκησε τον Αρχατζικάκη Νικόλαο (ΟΑ Σητείας) ενώ ηττήθηκε στους 32 από τον Καρακώστα Σπύρο (Ηράκλειο ΟΑΑ) και φιναλίστ της διοργάνωσης.

Για την κατηγορία Κορίτσια 14 μας αντιπροσώπευσε η Ηλιάκη Αθηνά, η οποία στη φάση των 32 κέρδισε την Ζαχαράκη Αλίκη-Ιωάννα (ΓΑΣ Γουρνών) και στους 16 την Δημητριάδη Στυλιανή (Ηράκλειο ΟΑΑ), φτάνοντας στην οκτάδα όπου ηττήθηκε από την Ζαχαράκη Αλεξάνδρα (Ηράκλειο ΟΑΑ).

Το Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τις απονομές μεταλλίων στους νικητές.
Συγχαρητήρια σε γονείς και προπονητές, αλλά κυρίως στους αθλητές από ολόκληρη την Κρήτη για την προσπάθεια και την συμμετοχή που επέδειξαν στους αγώνες.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *