8 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΠΟ: Αποφάσισε… σέντρα στη Γ’ Εθνική – Όλα τα δεδομένα

Η Εκτελεστική Επιτροπή πήρε αποφάσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Βασικό θέμα στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Παρασκευή ήταν το αν και πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ΕΕ έκανε δεκτή την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων, για επανέναρξη της Γ’ Εθνικής από εκεί που είχε σταματήσει, για να παιχτεί ο πρώτος γύρος. Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 28 Μαρτίου.

Εξάλλου, η συμμετοχή των ομάδων της κατηγορίας στο κάλεσμα της ΕΠΟ για επιστροφή στη δράση ήταν σαρωτικό, καθώς 129 από τις 136 ομάδες ήταν θετικές. Οι επτά ομάδες που δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να αγωνιστούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Μακεδονικός Φούφα, Οπούντιος Μαρτίνου, Άρης Ρεθύμνου, ΑΕ Νεάπολης, Γιούχτας, Δαμάστα) θα υποβιβαστούν στα τοπικά, χωρίς άλλες κυρώσεις.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μιας εβδομάδας, για όσες ομάδες αλλάξουν γνώμη και τελικά αποφασίσουν να δηλώσουν συμμετοχή.

Όσον αφορά για τα παιχνίδια που έχουν παίξει, υπάρχει εκκρεμότητα, καθώς δεν ξεκαθαρίστηκε αν θα υπολογιστούν ή όχι. Αυτό αναμένεται να αποφασιστεί, σε επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιτραπούν οι προπονήσεις των ομάδων της Γ’ Εθνικής και στις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο, μετά από τις εξηγήσεις που δόθηκαν από τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γιώργο Μαυρωτά στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

 

Πηγή: Onsports.gr

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *