ΕΠΣΡ: «Καμία παράταση για την χορήγηση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή»

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΡ κάνει γνωστό στα σωματεία-μέλη της πως δεν πρόκειται να δοθεί ουδεμία παράταση για την χορήγηση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή και ο Κανονισμός θα εφαρμοστεί από το Σαββατοκύριακο 9-10/10, όπου ξεκινάει η Α’ ΕΠΣΡ.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούνται όσα σωματεία δεν το έχουν πράξει ακόμη, να καταθέσουν στην Ρεθυμνιώτικη Ένωση τα σχετικά δικαιολογητικά ώστε να πάρουν το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΕΠΣΡ αναφέρει:
«Παρακαλούνται τα σωματεία που έχουν προσλάβει ή θα προσλάβουν προπονητές για τα πρωταθλήματα Α΄-Β΄ Κατηγορίας και Υποδομών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 να καταθέσουν στην ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ τα σχετικά δικαιολογητικά ώστε να πάρουν το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή. Ειδικά για τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας που το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 9/10-10-21. Το ίδιο ισχύει και στα σωματεία της Β΄ Κατηγορίας που το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 30/31-10-2021.

Ουδεμία παράταση θα δοθεί από την ΕΠΣΡ για τα δικαιολογητικά των προπονητών και οι διαιτητές υποχρεούνται να το καταγράφουν στο Φύλλο Αγώνος και αρμόδια για να αποφασίσει είναι η Πειθαρχική Επιτροπή για τις κυρώσεις που προβλέπονται από τον ΚΑΠ.

Όποια σωματεία δεν έχουν αποστείλει τα Τρία (3) ονόματα των εκπροσώπων τους (υποχρεωτικά μέλη του ΔΣ με το πρακτικό των εκλογών που θα έχει κοινοποιηθεί στην ΕΠΣΡ) που θα έχουν το δικαίωμα να γράφονται στο Φύλλο Αγώνος και να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο (ένας από τους τρεις), άμεσα να τα αποστείλουν στα γραφεία της ΕΠΣΡ για να εκδοθούν οι διαπιστεύσεις με τα ονόματά τους.

Τα σωματεία της Β΄ Κατηγορίας να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την επανέκδοση-αντικατάσταση των δελτίων τους στο πρωτάθλημα τους. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΡ  δεν θα  αναβάλλει αγώνες,  λόγω μη έκδοσης των δελτίων αφού οι ημερομηνίες έχουν γνωστοποιηθεί σε όλα τα σωματεία.

Επίσης,  υποχρεούνται τα σωματεία, οι υπεύθυνοι covid, οι παρατηρητές, οι διαιτητές να εφαρμόζουν αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οτιδήποτε αναγραφεί στο Φύλλο Αγώνος θα επιφέρει τις ανάλογες κυρώσεις που αφορούν το υγειονομικό πρωτόκολλο (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ΕΟΔΥ κλπ).

Οι καταστάσεις των σωματείων για το υγειονομικό πρωτόκολλο των αγώνων τους θα τηρείται στο αρχείο τους για Τέσσερις (4) μήνες γιατί προβλέπεται δειγματοληπτικός έλεγχος  (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ΕΟΔΥ κλπ)».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *