Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του Εργ. Πρωταθλήματος Βόλεϊ

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο με τον υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Νίκο Προβιά σε συνεργασία με τον σύλλογο Ρέθυμνο VOLLEY CLUB, που ο βασικότερος στόχος του είναι να προσφέρει σε εκείνους που αγαπούν αυτό το άθλημα και δεν είναι ενεργοί αθλητές, διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα πετοσφαίρισης.

«H Oργανωτική Επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Νίκο Προβιά ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά. Τα 63 παιχνίδια που παίχτηκαν όλο αυτό το διάστημα από τα οποία αρκετά κράτησαν πάνω από δυο ώρες τελειώνοντας στα 5 σετ επιβεβαιώνουν του λόγω το αληθές, μιας και στο βόλεϊ δεν υπάρχει χρονικό όριο.
Επίσης να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, την Αντιπεριφεριάρχη Λιονή Μαίρη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παρασύρη Γιάννη και τον υπεύθυνο Αθλητισμού-Τουρισμού Παλτατσίδη Σταύρο για την υποστήριξή τους.
Από το Δήμο Ρεθύμνου να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο του τμήματος Παιδείας Γεωργαλή Γεώργιο, τον υπεύθυνο Αθλητισμού Λαχνιδάκη Δημήτρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Θεοδωράκη Βασίλειο για την συμμετοχή τους και την ηθική συμπαράστασή τους.
Τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα των ΤΕΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ για την προσφορά του γεύματος στους τελικούς όπως επίσης όλους τους δημοσιογράφους με εξέχοντα τον Βαλάντη Χόμπη του rethymnosprorts.gr για την προβολή των αγώνων.
Δύο λόγια για το πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε την περυσινή χρονιά, με την πραγματική βοήθεια των φοιτητών και φοιτητριών είτε ως διαιτητές και γραμματεία είτε με την συμμετοχή των ομάδων τους η οποία έδωσε ώθηση στην όλη προσπάθειά μας. Χωρίς αυτούς σίγουρα το πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί. Η έμπρακτη σύνδεση της κοινωνίας του Ρεθύμνου με την φοιτητική κοινότητα, μέσω του αθλητισμού και η σύνδεση δύο διαφορετικών γενεών, έδωσε σε όλους έντονα συναισθήματα άσχετα με το αποτέλεσμα.
Για την ιστορία Διαιτητες: Μαστοράκης Δάνης, Σπανός Θάνος, Σιμάκης Βαγγέλης, Μπατζάκη Μαρία, Εμμανουέλα Μηλάκη, Αννα-Μαρία Γρηγοράκη, Ευτυχία Κλεισιάρη, Σκουτέλη Μαρία.
Γραμματεία: Σκουτέλη Μαρία, Σκουτέλη Θάλεια, Μασσάρου Μαρία, Ευγενία Ακζιώτη, Ελενα Μαζαράκη, Καρακεσίσογλου Βασίλης, Μαίρη Κολοβούρη, Περράκη Μαρία.
Οι ομάδες αυξήθηκαν σε σχέση με πέρυσι από 8 σε 11 γεγονός που δείχνει το ενδιαφέρον για την μαζική άθληση μέσω του βόλεϊ. Οι 150 συμμετέχοντες αθλήθηκαν, αγωνίστηκαν, γυμνάστηκαν ή τους δώθηκε κίνητρο να γυμναστούν και να περάσουν δύο ώρες κάθε βδομάδα ευχάριστα μέσα στα πλαίσια της αθλητικής άμιλλας. Του χρόνου ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί νωρίτερα με περισσότερες ομάδες και παίκτες τώρα η συνέχεια στο 2ο Εργασιακό beach Volley»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *