18 Απριλίου 2024

Ημέρα Κυπέλλου, βγαίνει ο πρώτος ημιτελικός της ΕΠΣΡ

Ημέρα Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου η σημερινή, με την διεξαγωγή των δύο πρώτων προημιτελικών της φετινής διοργάνωσης, όπου και θα μάθουμε τις δύο πρώτες ομάδες που θα βρεθούν στα ημιτελικά. Αρχικά στις 14.30 σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένος ο προημιτελικός Αστέρας Περάματος – Ποσειδώνας Γερανίου στο γήπεδο Μισιρίων. Ο κάτοχος του Κυπέλλου ΕΠΣΡ θέλει τη νίκη που θα τον φέρει στα ημιτελικά, ούτως ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο του, αλλά σίγουρα ο Ποσειδώνας θα αποτελέσει σκληρό καρύδι, με τον προπονητή του Σπύρο Σπυριδάκη να έχει μεγάλη παράδοση στον θεσμό των εκπλήξεων. Αργότερα, στις 18.00 σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί ο δεύτερος προημιτελικός της ημέρας στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, με τον Αστέρα Ρεθύμνου να αντιμετωπίζει τον ΟΦ Αρμένων, σε παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί υπό το φως των προβολέων. Και αυτό το ζευγάρι είναι πολύ ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για να βρεθούν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ρεθύμνου.
Όλα τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα και είναι νοκ άουτ και εφόσον δεν προκύψει νικητής στα 90’, ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί οι ομάδες θα οδηγηθούν και στην διαδικασία των πέναλτι για να πάρει μία από τις δύο την πρόκριση. Οι δύο ομάδες που θα προκριθούν από τους σημερινούς προημιτελικούς θα σχηματίσουν το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού του φετινού Κυπέλλου ΕΠΣΡ, όπου θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό, μέσα από διπλές αναμετρήσεις. Τα άλλα δύο ζευγάρια της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου σε Αρμένους (Τάλως Μελιδονίου – Άρης Ρεθύμνου) και Πέραμα (Ρεθυμνιακός – Ερμής Ζωνιανών), με τους νικητές να σχηματίζουν το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Προημιτελική φάση
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου (14.30)
13. Αστέρας Περάματος – Ποσειδώνας Γερανίου (Μισιρίων – Γ.Ε. Σταυρουλάκης, Μίαρης, Τσαμπουράκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου (18.00)
15. Αστέρας Ρεθύμνου – ΟΦ Αρμένων (Επισκοπής – Δρακακάκης, Βαρβαντάκης, Μαυρεδάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου (14.30)
12. Τάλως Μελιδονίου – Άρης Ρεθύμνου (Αρμένων).
14. Ρεθυμνιακός – Ερμής Ζωνιανών (Περάματος).

Ημιτελική Φάση
16. Νικητής 15 – Νικητής 13
17. Νικητής 12 – Νικητής 14

Τελικός
18. Νικητής 16 – Νικητής 17

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *