16 Σεπτεμβρίου 2024

Ηττήθηκε αλλά εμφανίστηκε έτοιμη

Την ήττα με 2-3 γνώρισε η Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου από τον Ηρόδοτο, δείχνοντας όμως καλό πρόσωπο και ιδιαίτερα στο β’ μέρος, ενόψει του Κυριακάτικου Σούπερ Καπ.
Η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα απέναντι φυσικά σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία μάλιστα θα αγωνίζεται στη Football League την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ηρόδοτος βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο χάρη στα γκολ του Σμυρλή. Όμως, στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν, ανεβάζοντας ρυθμούς, με τον Μπανγκούρα να μειώνει αρχικά σε 1-2 στο 49′ με τρομερό σουτ. Η ισοφάριση ήρθε στο 65′ όταν ο Κατσικοκέρης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπανγκούρα και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 2-2. Στο 88′ οι φιλοξενούμενοι πήραν τελικά τη νίκη με 2-3 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φραγκουλάκη.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σταυρουλάκης Ρ., Βαρβαντάκης, Λιοδάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Λυρώνης): Νικηφόρος (67’ Γκαβρίλοβιτς, 74’ Μανιαδάκης), Νάκας, Σουμπασάκης (70’ Σερβιλάκης), Σέχου, Ρούσσης, Χαλκιαδάκης, Κεσίδης (76’ Μανωλακάκης), Τζόρνταν (71’ Ματαραγκάσι Έρι), Πήλιος (74’ Φοβάκης), Μπανγκούρα (67’ Τσικουδάκης), Κατσικοκέρης.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Γιαλούσης (38 Μπαλάφας), Προβιδάκης (67’ Κανδυλάκης) , Μπάμπης (72’ Νικηφόρος), Δαμιανάκης (67’ Παναγιωτάκης), Κασαπάκης (46’ Μάκο), Κοντογιάννης, Αυγενικού (80’ Φουκαράκης), Σμυρλής (51’ Μασάδο), Φραγκουλάκης, Κονέ (90’ Αμαραντίδης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *