8 Σεπτεμβρίου 2024

Ηττήθηκε με 2-0 στις Αρχάνες ο Ρεθυμνιακός

Ο Ρεθυμνιακος δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τις Αρχάνες γνωρίζοντας την ήττα από τον Γιούχτα με 2-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και του 10ου ομίλου.

Οι καλές στιγμές ήταν μοιρασμένες για τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα τις Σοχώρας να χάνει δυο ευκαιρίες για να πετύχει γκολ με τους Αντιασβίλι και Χαλκιαδάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν από το ξεκίνημα, κάτι που απέφερε «καρπούς» με τον Σφυρογιαννάκη, με την συμπλήρωση 50’ λεπτών αγώνα έγινε το 1-0. Ο Ρεθυμνιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς αποτέλεσμα, χάνοντας ευκαιρίες με τους Δελήμπαση και Φράγκο. Ότι όμως δεν κατάφεραν οι «κυανόλευκοι», το έκαναν οι «πράσινοι» με τον Μαυροειδή στο 87’, κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη.

Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία (Εδώ)

Γιούχτας (Α. Κασσωτάκης): Κόλλιας, Κασσωτάκης, Τουγλής (85΄ Λογοθέτης), Τζανής, Γερακιός, Σαββίδης, Πλουσής Β., Πλουσής Δ., Κατσικοκέρης, Σφυρογιαννάκης (75′ Μαυρομάτης), Ψαρράς (77′ Μαυροειδής)

Ρεθυμνιακός (Γ. Λυρώνης): Κοκκαλάς, Κουδουνάκης (46′ Φράγκος), Πανιανάκης, Γεωργούλης, Μπούσδρας, Δροσάκης, Δελήμπασης, Χαλκιαδάκης (62′ Σηφάκης), Μυρθιανός, Βαρουξάκης (46′ Παπιομίτογλου), Αντιασβίλι.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *