19 Απριλίου 2024

Η Επισκοπή 2010 δήλωσε συμμετοχή στην Α’ ΕΠΣΡ!

Η Επισκοπή 2010 δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ και θα συμπεριληφθεί στην Κυριακάτικη κλήρωση (12.00 στα γραφεία ΕΠΣΡ), με την Α’ κατηγορία να αποτελείται από 14 ομάδες.

Βέβαια αυτή η δήλωση συμμετοχής είναι με αστερίσκο και η Επισκοπή 2010 θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΡ, εφόσον η Επισκοπή «under» δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε πρωτάθλημα Κ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δηλαδή εφόσον η ΠΑΕ Επισκοπή δεν αγωνιστεί στην Super League2 και δεν διεξαχθεί πρωτάθλημα Υποδομών στην Football League.

Παράλληλα, η Επισκοπή 2010, όπως και η Επισκοπή «under» δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, φτάνοντας αισίως τις 20 ομάδες που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, αλλά αυτές στην ουσία θα είναι 19, αφού μία από τις δύο ομάδες της Επισκοπής θα αγωνιστεί σε αυτό, αναλόγως των εξελίξεων στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου δεν δήλωσε συμμετοχή και μετατίθεται η παρθενική παρουσία της «ερυθρόλευκης» σχολής στα ανδρικά πρωταθλήματα για επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρακάτω θα αποτυπώσουμε τα μέχρι στιγμής δεδομένα στις διοργανώσεις ΕΠΣΡ, οι για τις οποίες κληρώνει την Κυριακή στα γραφεία της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης… κεκλεισμένων των θυρών… για παράγοντες.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΡ (20 ομάδες): Ρεθυμνιακός, ΑΟΝ Αστέρας, ΑΟ Άρης (Γ’ Εθνική), Τάλως Μελιδονίου, ΑΟ Ποσειδών, Ασή Γωνιά, Ερμής Ζωνιανών, Αστέρας Περάματος, Ε.Α.Π., Ψηλορείτης, Σπήλι, Λιβάδια, Επισκοπή 2010, ΟΦ Αρμένων, Δόξα Πλατανέ, Φοίνικας, Αρκάδι Αγγελιανών (Α’ ΕΠΣΡ), Μέλαμπες, Γεράκια (Β’ ΕΠΣΡ), Επισκοπή «under».

Α’ ΕΠΣΡ (14 ομάδες): Τάλως Μελιδονίου, ΑΟ Ποσειδών, Ασή Γωνιά, Ερμής Ζωνιανών, Αστέρας Περάματος, Ε.Α.Π., Ψηλορείτης, Σπήλι, Λιβάδια, Επισκοπή 2010, ΟΦ Αρμένων, Δόξα Πλατανέ, Φοίνικας, Αρκάδι Αγγελιανών. Β’ ΕΠΣΡ (9 ομάδες): Φλόγα Ρουστίκων, Λίβας, ΑΓΟΔΑ, Μέλαμπες, Αγία Γαλήνη, Κεραυνός, Γεράκια, Κάλυβος, Απόλλωνας.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *