Η Ε.Α.Π. στο 2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ

Στην Αθήνα και στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο 21-22/1 ο πρόεδρος και υπεύθυνος της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. κ. Νίκος Βερνάδος, συνοδευόμενος από τον Προπονητή Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας κ. Δημήτρη Δομαζάκη.

Οι δυο άνδρες θα εκπροσωπήσουν την συνεργαζόμενη Ακαδημία με το Δίκτυο της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο, Ε.Α.Π. στο 2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ για τη σεζόν 2022-23. Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ αναφέρει:

«Στο 2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ για τη σεζόν 2022-23 θα βρεθεί αντιπροσωπεία της Ε.Α.Π., το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου. Στο Αθλητικό Κέντρο της ΑΕΚ αυτό το διήμερο θα βρεθεί ο πρόεδρος και υπεύθυνος της Ακαδημίας μας κ. Νίκος Βερνάδος, συνοδευόμενος από τον Προπονητή Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. κ. Δημήτρη Δομαζάκη.

Η Ακαδημία της Ε.Α.Π. αποτελεί μία από τις 23 συνεργαζόμενες ομάδες με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ, από όλη την Ελλάδα, όπου και  θα εκπροσωπηθούν σε αυτό το διήμερο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, στη δεύτερη από τις καθιερωμένες τρεις ανά σεζόν συναντήσεις τους.

Βασικό χαρακτηριστικό και αυτού του σεμιναρίου θα είναι ο συνδυασμός θεωρίας και πράξης, η συμμετοχή διαφορετικών ιδιοτήτων στις εισηγήσεις, και η όλο και ποιοτικότερη παροχή τεχνογνωσίας στους συνεργάτες ανά την Ελλάδα. Κορυφαία στιγμή, ωστόσο, αναμένεται να είναι η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα το απόγευμα του Σαββάτου. Ο προπονητής της ΑΕΚ αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της Διεύθυνσης Δικτύου να μιλήσει στους συνέδρους και να αναπτύξει το θέμα «Η οικογενειακή ανατροφή, οι κοινωνικές προσλαμβάνουσες και η ποδοσφαιρική καριέρα ως παράγοντες της εξέλιξης ενός προπονητή».

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος θα έχει ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα με τίτλο «Περιβάλλον προπόνησης». Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα αναλωθεί κυρίως σε θέματα αγωνιστικής φύσεως, καθώς σε αυτό περιλαμβάνεται αγώνας των ομάδων Κ14 της ΑΕΚ με την Κηφισιά και η ανάλυσή του από τους συμμετέχοντες, ενώ θα υπάρξει και εισήγηση από τον επικεφαλής του τμήματος goalkeeping της Ακαδημίας Διονύση Χιώτη με τίτλο «Διερεύνηση και ανάλυση της θέσης του τερματοφύλακα στη σύγχρονη εποχή».

Για την Κυριακή είναι προγραμματισμένη προπονητική μονάδα της Κ13 της ΑΕΚ με εισήγηση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας (Τάσος Στασινόπουλος, Γιώργος Παπαλεοντίου, Γιώργος Κιούπης) και θα ακολουθήσει εισήγηση του γυμναστή της Ακαδημίας Ιάσονα Ψαρρά σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο με θέμα «Αξιολόγηση παραμέτρων φυσικής κατάστασης με απλά μέσα». Ο προπονητής της ομάδας Κ19 Γενναίος Καραχάλιος θα αναλύσει το θέμα «Ρεαλιστική προπόνηση μέσω αναλυτικής μεθόδου». Θα ακολουθήσει εισήγηση της social media manager της ΠΑΕ ΑΕΚ Χριστίνας Κορομηλά με θέμα «Η δύναμη των Social Media στο ποδόσφαιρο»

Την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου θα έχει ο κ. Λεωνίδας Χατζημιχάλης».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *