Η ιδανική 11αδα… Ιταλού πιτσιρικά που νικά τον Κορονοϊό!

Μια εντεκάδα η οποία μπορεί να νικήσει τον κορονοϊό, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι άνθρωποι που αποτελούν τους «ήρωες» αυτής της περιόδου δημιούργησε ένας πιτσιρικάς στην Ιταλία.

Η Ιταλία μετρά καθημερινά απίστευτο αριθμό νεκρών από τον κορονοϊό. Ένας πιτσιρικάς δημιούργησε μια… ομάδα, που μπορεί να νικήσει τον COVID-19, χρησιμοποιώντας τους «ήρωες» της περιόδου.

Ο «εφιάλτης» που ζουν οι Ιταλοί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν σταματά. Οι γείτονες δίνουν μια απίστευτη «μάχη» αυτό το διάστημα κατά του COVID-19, αλλά οι αριθμοί –με τους νεκρούς και τα άτομα που βγαίνουν θετικά στον ιό- που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, προκαλούν «σοκ».

Η… απλότητα της σκέψης των μικρών παιδιών -όμως- πολλές φορές μπορεί να περιγράψει με ιδανικό τρόπο την πραγματικότητα. Ένας πιτσιρικάς δημιούργησε την «εθνική Ιταλίας» της περιόδου, που αντιμετωπίζει τον COVID-19.

Βάζοντας τον εαυτό του κάτω από τα γκολπόστ (σ.σ. μένοντας δηλαδή σπίτι) και με διάταξη 3-4 3, ο πιτσιρικάς δημιούργησε την ιδανική 11άδα που μπορεί να νικήσει τον κορονοϊό.

Η… εθνική Ιταλίας του πιτσιρικά κόντρα στον κορωνοϊό

1.Τερματοφύλακας: Εγώ, μένω σπίτι

2.Δεξί στόπερ: Τοπική αστυνομία

3.Κεντρικός στόπερ: Καραμπινιέρι

4.Αριστερός στόπερ: Εθνική αστυνομία

5.Αμυντικός χαφ: Στρατός

6.Κεντρικός χαφ: Φαρμακοποιοί

7.Δεξιός χαφ: Σούπερ μάρκετ

8.Αριστερός χαφ: Φορτηγατζήδες

9.Δεξιός εξτρέμ: Τεχνικοί ακτινολογίας

10.Σέντερ φορ: Ιατροί

11.Αριστερός επιθετικός: Νοσοκόμοι

Πηγή: newsit.gr

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *