Η κακοκαιρία “έφερε” αναβολές

Την αναβολή της 15ης αγωνιστικής για την Ακαδημία Ρεθύμνου ανακοίνωσε η ΕΟΚ, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που δεν θα επιτρέψουν στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα να ταξιδέψει. Το ματς ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (17:00), ενώ πιθανή ημερομηνία μετάθεσης του αγώνα είναι για την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του Εργοτέλη, η οποία αντιμετώπιζε τον Ιωνικό ΝΦ, εκτός έδρας. Παράλληλα, η ΕΟΚ γνωστοποίησε πως το ματς Κορωπί – Αιγάλεω θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την απαγόρευση απόπλου από το Λιμεναρχείο, οι αγώνες Ιωνικός ΑΣ ΝΦ – ΓΣ Εργοτέλης

και ΓΣ Κρόνος ΑΓ. Δημ. – Ακαδημία Καλ. Ρεθ., για την 15η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) της 01/02/2015 και ώρας 17.00, αναβάλλονται καθότι τα Σωματεία ΓΣ Εργοτέλης και Ακαδημία Καλ. Ρεθ. δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Ο αγώνας ΓΣ Κορωπίου-Αιγάλεω ΑΟ για τη 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) της 1/2/2015 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών πλην των μελών της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *