20 Απριλίου 2024

Η Κολτσίδα… με τα δώρα

Ιδανικά έγραψε τον επίλογο του 2018 ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, κατακτώντας μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Η Κολτσίδα σε ρόλο Άι Βασίλη χάρισε τη νίκη με 9-10 επί του Νηρέα στο Χαλάνδρι.
Η πρεμιέρα στη Β’ φάση της Α1 Γυναικών είχε Ρεθυμνιώτικο χρώμα, με τον ΝΟΡ να κάνει το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Μία εκτός έδρας νίκη που ήταν… υποχρεωτική για να δώσει συνέχεια στα όνειρα του στην πιο σημαντική φάση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στο τελευταίο 2λεπτο, εκεί όπου η Κολτσίδα με δικό της γκολ διαμόρφωσε το τελικό 9-10. Πρώτη σκόρερ και πρωταγωνίστρια ήταν η Έλενα Φαρμάκη που σημείωσε 5 γκολ, ενώ οι Κολτσίδα (3) και η Μαρία Φαρμάκη ακολούθησαν (2) σε αυτήν τη σπουδαία εμφάνιση.

Τα οκτάλεπτα: 1-3 , 4-2 , 1-1 , 3-4.
Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Κάσσαρη, Τριχά, Σαφέτη 1, Μαλλιαρού 3, Παπαναστασίου, Μπόβαλη, Φραγκιά, Ξανθοπούλου 3, Δούλη 1, Κουρέλη 1, Αγγελίδη, Τορνάρου, Ρουσσάκη, Λάζαρη.
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλιαρού, Καριπίδου Μ., Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 2, Γαβαλά, Κολτσίδα 3, Στρατηδάκη, Φαρμάκη Ε. 5, Συριανόγλου, Σολανάκη, Καριπίδου Β., Καραγιάννη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1η)
Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΟΡ 9 – 10
Εθνικός Πειραιά – Γλυφάδα 14 – 11

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *