Η Κ. Μποτωνάκη στην πρώτη γραμμή των κοριτσιών της Επισκοπής

Η Επισκοπή εδραιώνεται ολοένα και πιο πολύ στον ποδοσφαιρικό χώρο. Όχι μόνο στις επαγγελματικές κατηγορίες με την ομάδα της ΠΑΕ, όχι μόνο με την Κ20, την Κ17 και τις ακαδημίες του αλλά πλέον και στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου. Ως γνωστό, ο ΑΟ Επισκοπής θα επιχειρήσει φέτος το πρώτο του επίσημο βήμα λαμβάνοντας μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (Περιφέρεια Κρήτης).
Οι παίκτριες που αυτό το διάστημα προπονούνται υπό την επίβλεψη του τεχνικού Παντελή Μπερικάκη και του συνεργάτη του Γιώργου Κυπαρρίση προέρχονται όλες από την περιοχή της Επισκοπής και του Ρεθύμνου αλλά και του Αποκόρωνα.
Τί καλύτερο λοιπόν από το να εμπλουτιστεί η ομάδα αυτή από μία γυναίκα η οποία βρισκόταν πάντοτε δίπλα στα γεγονότα της Επισκοπής. Ο λόγος για την Κλαίρη Μποτωνάκη η οποία θα αναλάβει τη γενική διεύθυνση των κοριτσιών μας. Η χαρά μας είναι μεγάλη και η ίδια φαίνεται πως ανταποδίδει…

Κλ. Μποτωνάκη: “Υπάρχει ένα ξεχωριστό δέσιμο μ’ αυτή την ομάδα”
Η πανέμορφη Κλαίρη Μποτωνάκη στάθηκε στην πρόταση που της έγινε προκειμένου να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διοικητικό επίπεδο και η ίδια φαίνεται πως, όχι μόνο το αποδέχεται αλλά θέλει να το ζήσει όσο καλύτερα μπορεί.
«Υπάρχει ένα δέσιμο με την ομάδα εδώ και κάμποσα χρόνια. Έχω πολύ ωραία εικόνα από την Επισκοπή αφού δεν πάνε αρκετά χρόνια (7-8) από τότε που ανέβαινε και πάλι μία-μία τις κατηγορίες. Τότε αγωνιζόταν ο αδερφός μου, ο Νίκος (ο Νίκος Μποτωνάκης διετέλεσε αρχηγός της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική το 2015-16) και αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι μαζί με την οικογένειά μου ζούσαμε από πολύ κοντά τις εξελίξεις.
Η πρόταση που μου έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Νικολιδάκης ήταν εντελώς δελεαστική και άκρως τιμητική. Ήταν μια πρόκληση για μένα να κάνω κάτι διαφορετικό που αφορά τον αθλητισμό και είναι μια πολύ όμορφη διέξοδος για αυτές τις μέρες που διανύουμε….
Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου να θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο έχοντας παίξει στην ομάδα του σχολείου (ελλείψει άλλου συλλόγου που διέθετε γυναικεία ομάδα εκείνα τα χρόνια).
Είναι κάτι που μου δίνει τη δυνατότητα να προσπαθήσω για να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, κάτι ξεχωριστό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα αποκλειστικά ανδροκρατούμενο άθλημα. Είναι σημαντικό στις μέρες μας οι γυναίκες να αποκτήσουν τη δική τους υπόσταση στο ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον σ’ ένα μέρος όπου η αξία τους σε όλους τους τομείς αναδεικνύεται ολοένα και πιο πολύ.
Η γυναικεία Επισκοπή μπαίνει σε χώρους νέους και έχουμε τη δίψα να μάθουμε, να ζήσουμε και να απολαύσουμε αυτό το ταξίδι…»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *