18 Απριλίου 2024

Η Λελεδάκη προήχθη στην Γ’ Εθνική!

Το τριήμερο 6-8 Μαΐου, η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε) σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, διοργάνωσε στην Πάτρα το σεμινάριο επιλογής διαιτητών (Προστάζ), οι οποίοι θα προαχθούν από την τοπική κατηγορία στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης για άλλη μια χρονιά κατέγραψε στο ενεργητικό του μια σημαντική επιτυχία, καθώς δύο ακόμη μέλη του κρίθηκαν άξια να διευθύνουν αγώνες πρωταθλημάτων σε εθνικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την Ρεθυμνιώτισσα, Λελεδάκη Σταυρούλα, 25 ετών και Πετρόπουλο Γιώργο, 21 ετών.

Οι δυο διαιτητές ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις απαιτούμενες εξετάσεις, (τεστ ερωτήσεων περί του κανονισμού και φυσικής κατάστασης καθώς και πρακτικές εξετάσεις), και αποτέλεσαν 2 από τους 52 διαιτητές σε όλη την Ελλάδα που προάχθηκαν στις εθνικές κατηγορίες με δυνατότητα να διευθύνουν τόσο αγώνες Γ’ εθνικής Ανδρών, όσο και Α2 Εθνικής Γυναικών.

Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί τον καρπό της προσπάθειας που καταβάλουν τόσο οι ίδιοι όσο και ο Κρητικός Σύνδεσμος, ο οποίος μεριμνά για τη συνεχή επιμόρφωση των μελών του, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση της διαιτησίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. συγχαίρουν θερμά όλα τα μέλη που αξιολογήθηκαν και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία στους αγώνες εθνικών κατηγοριών και σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.»

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *