8 Σεπτεμβρίου 2024

Η συνέντευξη τύπου από την Σοχώρα

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ»
«Όντως ήταν μία τεράστια νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα, που διαθέτει ποιότητα και βάθος στον πάγκο και την καλύτερη επίθεση. Θεωρώ πολύ σημαντικό κομμάτι την πειθαρχία, τη συγκέντρωση των κοριτσιών και τη θέληση που είχαν. Γιατί σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα, οπότε η προσπάθεια τους ήταν τεράστια και όσα μπράβο και να πω θα είναι λίγα.

Εμείς αυτήν την εβδομάδα είχαμε θέματα με τις προπονήσεις, λόγω του καιρού, ενώ στην τελευταία προπόνηση υπολογιζόταν η Ραμπέλο, οπότε η ξαφνική απώλεια της σήμαινε ότι θα πρέπει να κάνουμε εσωτερικές αλλαγές. Οι περισσότερες, λοιπόν, είχαν δουλέψει σε κάτι άλλο από αυτό που κλήθηκαν να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε οτιδήποτε από τη στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής μέχρι να τελειώσει το ματς. Οφείλουμε να ξεχνάμε ό,τι υπάρχει και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στο ξεκίνημα χάσαμε την Οτινιάνο, η οποία είναι γνωστή για την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει. Από κει και πέρα, τα κορίτσια δεν υστέρησαν, δεν φάνηκε στο παιχνίδι καθόλου το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και την κάλυψαν και με το παραπάνω, γιατί έπαιξε η μία για την άλλη.

Νομίζω ότι καλώς ή κακώς, με οτιδήποτε συμβαίνει, έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι μία δουλειά. Κάποιοι ήρθαν από την αρχή, κάποιοι άλλοι αργότερα. Αυτό σιγά – σιγά χτίζει μία φιλοσοφία, μία νοοτροπία και έναν χαρακτήρα. Κάθε παίκτρια χτίζει μία ποδοσφαιρική προσωπικότητα και κάθε μία αρχίζει να πιστεύει στον εαυτό της, οπότε δεν επιτρέπει σε κανέναν αντίπαλο να κάνει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε να κρατήσουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε διάρκεια. Ό,τι δουλεύουμε, να ξέρουμε κάποια στιγμή ότι αυτοί είμαστε και αυτό κάνουμε, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Σιγά – σιγά με τη διάθεση και την καθημερινή παρουσία στην προπόνηση, έχοντας, μάλιστα, παίκτριες που έρχονται από τα Χανιά, με αυταπάρνηση και πολλές θυσίες, ερασιτέχνες που λείπουν από το σπίτι τους καθημερινά 5-6 ώρες. Οπότε και για τις ίδιες είναι μία επιβράβευση για όλη τους την προσπάθεια.
Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις Αβαντίδες, οι οποίες κάνουν μία εξαιρετική προσπάθεια όλη τη χρονιά, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΚΝΕΖΕΒΙΤΣ: «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ»
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα Ρεθύμνου για τη σημερινή του νίκη. Πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα του. Βέβαια, είχαμε κάποια θέματα στο επιθετικό κομμάτι. Πιστεύω ότι η ομάδα είχε πάρα πολύ καλή κυκλοφορία και καλές επιλογές μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Δεν γεμίζαμε αρκετά και δεν είχαμε καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές ώστε να απειλήσουμε περισσότερο. Αυτό φάνηκε και στο ότι δεν είχαμε και στημένες φάσεις, μιας και σαν ομάδα έχουμε πολλές τέτοιες σε κάθε παιχνίδι. Είχαμε μία απώλεια παίκτριας αλλά δεν είναι δικαιολογία γιατί πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο ρόστερ με ποιοτικές παίκτριες που μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια μου για την προσπάθεια. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε καλή ομάδα και θα το δείξουμε στη συνέχεια, καθώς τώρα είναι που πρέπει να το κάνουμε, μετά από μία ήττα. Πρέπει να δουλέψουμε και να προχωράμε ένα – ένα παιχνίδι μέχρι τέλους».

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΑΧΙΔΟΥ: «ΠΑΙΖΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ…»
«Το σημερινό αποτέλεσμα δεν ήταν κάτι που περιμέναμε. Δεν θέλω ούτε να πω ψέμματα, ούτε να υποτιμήσω τον αντίπαλο ή να πω ξαφνικά ότι γίναμε υπερομάδα. Σίγουρα ήταν κάτι που κυνηγούσαμε, θέλαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Παλέψαμε, δουλέψαμε πολύ για αυτό. Δείξαμε ποιοι είμαστε και το πόσο δουλεύαμε όλον αυτόν τον καιρό. Μπήκαμε στο ματς κοιτώντας τον αντίπαλο στα μάτια.

Πριν από κάθε παιχνίδι και ειδικά όταν είναι πιο δύσκολο και μας υποτιμούν ή μας θεωρούν πιο αδύναμους, κάνουμε μία συνάντηση και κοιτάμε η μία την άλλη στα μάτια, υποσχόμενες ότι θα παίξουμε η μία για την άλλη. Αυτό κάναμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, τους προπονητές, τη διοίκηση, τον κ. Ηρακλή (σ.σ. Μανουκαράκης) που κάνει μεγάλη προσπάθεια, τα κορίτσια από τον πάγκο, τους φιλάθλους που ήρθαν να μας δουν. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Ρεθύμνου που έρχονται και μας υποστηρίζουν. Αφιερώνουμε τη νίκη η μία στην άλλη και σε όλη την ομάδα και τον Αστέρα!».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΓΙΟΥ: «ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»
«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι η ομάδα του Ρεθύμνου είναι διαφορετική σε σχέση με το ματς του α’ γύρου. Ήρθαμε προετοιμασμένες, ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος, αλλά μας έλλειψε η τελική προσπάθεια και η ενέργεια. Ήταν αρκετά καλή η αμυντική τακτική του Αστέρα Ρεθύμνου και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τη φάση για να κερδίσουμε το ματς. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα μου στην πορεία»

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *