Η συνέντευξη τύπου από την Σοχώρα

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (προπονητής ΡΕΑ): «ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»
«Ήταν ένα παιχνίδι που ξεχώρισε το πάθος και η δύναμη. Σε σχέση με τη ροή του ματς θεωρώ πως σίγουρα στο α’ ημίχρονο είχαμε μεγάλο διάστημα όπου κυριαρχήσαμε, έχοντας καλή κυκλοφορία. Στην επανάληψη, πάλι βγάλαμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι μας. Χάσαμε ευκαιρίες, ενώ ο ΟΦΗ αστόχησε σε πέναλτι. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι ήταν φυσιολογική η εξέλιξη, ενώ θα μπορούσε να ήταν οποιοδήποτε το αποτέλεσμα».

Σχετικά με την αφλογιστία στα τελευταία 2 ματς απάντησε: «Μας προβληματίζει εδώ και καιρό ότι ενώ είμαστε παραγωγικοί φτάνουμε στο γκολ αλλά δεν το βάζουμε. Είναι διαφορετικό να μην είσαι παραγωγικός από το να είσαι παραγωγικός αλλά να μην μπαίνει το γκολ. Προσπαθούμε να το λύσουμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και των δύο ομάδων και ευχόμαστε καλή συνέχεια στον ΟΦΗ».

 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΜΑΤΖΑΚΗΣ (προπονητής ΟΦΗ): «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, στα κορίτσια που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ευχαριστούμε τη ΡΕΑ για τη φιλοξενία. Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι ήμασταν καλύτερη σαν ομάδα. Πατήσαμε περισσότερες φορές στην περιοχή, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ενώ χάσαμε και ένα πέναλτι. Όμως, θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και ανταγωνιστικό. Στο ποδόσφαιρο παίζουν και τα 3 αποτελέσματα. Αν παρουσιαστούμε στα επόμενα παιχνίδια όπως ήμασταν σήμερα και την προηγούμενη εβδομάδα με την Ολυμπιάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Θα είναι ευχής έργον να μπουν στα πλέι οφ και οι 3 ομάδες από την Κρήτη και το καλύτερο για το ποδόσφαιρο Γυναικών στην Κρήτη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε για μία ακόμα φορά».

 

ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΤΡΗ (επιθετικός Ρ.Ε.Α.): «ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ»
«Σίγουρα θα θέλαμε τη νίκη. Προσπαθήσαμε και παλέψαμε, έχοντας έναν δύσκολο αντίπαλο απέναντι μας. Πήραμε τελικά την ισοπαλία, το οποίο είναι κάτι θετικό για την ομάδα μας.

Η συνέχεια θα είναι σίγουρα απαιτητική, λόγω του ότι πλέον γνωριζόμαστε όλες οι ομάδες αγωνιστικά. Εμείς θα είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, με συνεχείς προπονήσεις να γινόμαστε όλο και καλύτερες. Στο τέλος θα κάνουμε το «ταμείο», το οποίο θα κριθεί από την προσπάθεια μας».

 

ΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (Τερματοφύλακας ΟΦΗ): «ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ»
«Πιστεύω ότι το σημερινό ματς ήταν πολύ όμορφο. Δώσαμε τα πάντα από το 1ο λεπτό. Δυστυχώς αν και είχαμε φάσεις, δεν βάλαμε γκολ. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένες από τον εαυτό μας, γιατί κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν. Τίποτα δε μας πτόησε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας, που τον έχουμε συνέχεια στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε δυνατά».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *