16 Σεπτεμβρίου 2024

Η συνέντευξη τύπου από το ματς της Σοχώρας

Ο Αστέρας Ρεθύμνου κατέκτησε τον 9ο βαθμό του σήμερα, έπειτα από το 1-1 απέναντι στον πολύ ποιοτικό Εργοτέλη. Μετά το πέρας της αναμέτρησης μίλησαν οι πρωταγωνιστές του ματς και συγκεκριμένα οι προπονητές Νίκος Κυριακόπουλος και Γιάννα Δούκα και οι παίκτριες Δήμητρα Μαρκουτσά και Αγνή Κιουτάχιαλη μίλησαν για το σημερινό αποτέλεσμα και τις προσπάθειες των ομάδων τους.

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ»
«Είχαμε πει ότι από εδώ και πέρα ζητάμε τη νίκη σε όλα τα ματς. Προφανώς από τη στιγμή που δεν χάνουμε είναι καλό. Συνεχίζουμε αήττητοι στην έδρα μας και αυτό είναι κάτι που χτίζουμε. Από κει και πέρα, δεν μπορώ να μην πω ότι σήμερα δεν είναι θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία απέναντι στον πρωτοπόρο.
Σίγουρα η διαφορά, σε σχέση με το ματς του α’ γύρου, είναι ο χρόνος που έχει περάσει έχοντας δουλέψει κάποια πράγματα και η παρουσία άλλων παικτριών. Αντίστοιχα, υπήρχε και η δική τους διαφορά (σ.σ. Εργοτέλης), ο ποίος ενισχύθηκε με τις 3 Καναδές πολύ ποιοτικές παίκτριες, οι οποίες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά. Οπότε ένα από τα προβλήματα που είχαμε στην προετοιμασία ήταν αυτό το άγνωστο. Δουλέψαμε για να καλύψουμε αυτά τα πλεονεκτήματα που πιθανολογούσαμε ότι θα είχε ο αντίπαλος και τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Σήμερα υπήρχαν αρκετά διαστήματα που δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά υπήρχαν και μεγάλα διαστήματα που για διάφορους λόγους δεν αποδώσαμε αυτό που ξέρουν τα κορίτσια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια τους.
Πλέον, έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Σήμερα παίζαμε με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και την επόμενη εβδομάδα με την καλύτερη επίθεση. Ο στόχος για μας ξαναλέω ότι είναι η νίκη σε κάθε ματς. Το αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος, χειρότερος ή στα μέτρα μας σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για τη νίκη. Αν θα τα καταφέρουμε ή θα έρθει κάποιο άλλο αποτέλεσμα δεν μας αποκλίνει από τον στόχο μας. Απέναντι στις Αβαντίδες είχαμε φύγει με μία ευρεία ήττα. Πλέον είμαστε διαφορετική ομάδα και όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Βαθμολογικά το φαβορί είναι η Χαλκίδα και μπορεί και έτσι να είναι. Εμείς, όμως, θα παίξουμε για τη νίκη.
Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Εργοτέλη και στην προσπάθεια του τη φετινή σεζόν
».

ΓΙΑΝΝΑ ΔΟΥΚΑ: «ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»
«Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Σήμερα ξεκίνησε και επίσημα ο β’ γύρος του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι εκτός έδρας, που γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος μας δεν θα είχε καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον α’ γύρο. Ο Αστέρας Ρεθύμνου μας δυσκόλεψε αρκετά. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο α’ ημίχρονο από στημένη φάση, αλλά γενικά δεν μπορώ να πω ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα, όμως και μεις δεν είχαμε τις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο ομάδων. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Ρεθύμνου.
Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα μου δεν ακολούθησε το πλάνο, αντιθέτως είμαι πολύ ικανοποιημένη από τον τρόπο παιχνιδιού τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τον Αστέρα να παρουσιαστεί τόσο μαχητικός
».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΑ: «ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ»
«Δώσαμε και την ψυχή μας σήμερα. Βγάλαμε το 100% από αυτά που μας είπε ο κόουτς. Δεν υπήρξε κανένα σημείο του παιχνιδιού που φοβηθήκαμε. Τις κοιτάξαμε στα μάτια. Το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο δίκαιο, γιατί στο β’ ημίχρονο είχαμε κόντρα τον άνεμο, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες μας. Θεωρώ πως υπό άλλες συνθήκες μπορούσαμε τη νίκη.
Τώρα ξεκινούν όλα για μένα. Μπορεί να ήμουν 10 χρόνια στην ΑΕΚ Μεσολογγίου, αλλά ουσιαστικά τώρα ξεκινάει η καριέρα μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έχω έρθει και πάμε για το επόμενο ματς. Θα το πάρουμε!
».

ΑΓΝΗ ΚΙΟΥΤΑΧΙΑΛΗ: «ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ»
«Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά με αρκετή πίεση. Δεν μας βγήκαν οι φάσεις για να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ. Το τέρμα που δεχθήκαμε θεωρώ πως ήταν μία άτυχη στιγμή, παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως μέσα από αυτό θα γίνουμε πιο δυνατές.
Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια είχαν κλειστεί πίσω και δεν μας βγήκαν οι φάσεις για να μπορέσουμε να διασπάσουμε την άμυνα. Ίσως να μην ήμασταν τόσο συγκεντρωμένες όσο θα έπρεπε σε φάσεις που χρειαζόταν
».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *