Η Ταβέρνα Ζαμπία πρωταθλήτρια στο Εργ. πρωτάθλημα Beach Volley

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Eργασιακό Pρωτάθλημα Beach Volley, που διοργάνωσαν ο Δήμος Ρεθύμνου και ο Σύλλογος Ρέθυμνο Volley Club. Την Δευτέρα το βράδυ υπό το φως των προβολέων και με την παρουσία περίπου 300 θεατών, πραγματοποιήθηκαν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Μετά από ένα καταπληκτικό τελικό η Ταβέρνα Ζαμπία κατέκτησε το τίτλο, επικρατώντας της ομάδας της Ονειράνθης με 2-1 σετ. Η ομάδα του Π. Κλαψινού πήρε το πρώτο σετ με 14-21, αλλά οι παίκτες της Ονειράνθης δεν έδειξαν διατεθειμένοι να «πέσουν αμαχητί», ισοφαρίζοντας σε 1-1, κατακτώντας το 2ο σετ με 21-18. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο 3ο και τελευταίο σετ, με την Ταβέρνα Ζαμπία να έχει το «πάνω χέρι», από το ξεκίνημα, με 4-0 και 9-2, κατακτώντας τελικά το σετ με 5-15.
Στο μικρό τελικό το Barrio επικράτησε με 2-0 (21-12, 21-13) του Ocean, με τους νικητές να παίρνουν την 3η και τους ηττημένους την 4η θέση στην διοργάνωση.

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής και στις 12 ομάδες του πρωταθλήματος, από τον δημοτικό σύμβουλο, υπεύθυνο Αθλητισμού κ. Δημήτρη Λαχνιδάκη. Μετάλλια στις 3 πρώτες ομάδες, απένειμε ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Περνιεντάκης, εκ’ μέρους της εταιρείας «Lipton», μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης. Η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα Ταβέρνας Ζαμπία, έγινε από τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη.
Χορηγός επικοινωνίας της φετινής διοργάνωσης του Εργασιακού πρωταθλήματος Beach Volley ήταν το rethymnosports.gr


Μικρός Τελικός

Barrio – Ocean 2-0
(21-12, 21-13)

Μεγάλος Τελικός
Ανθοπωλείο Ονειράνθη – Ταβέρνα Ζάμπια 1-2
(14-21, 21-18, 5-15)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *